ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποκλεισμός - σοκ στο 96'

Ο Αστέρας δεν... πάτησε ποτέ στο γήπεδο της Λιβαδειάς και αποκλείστηκε δίκαια, δεχόμενος γκολ στο 96' από τον Νίκα.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ενας Αστέρας που έμεινε στην μεγάλη ανατροπή επί του Παναθηναϊκού, δεν δημιούργησε καμία ουσιαστική φάση και αποκλείστηκε από το πρώτο κιόλας ματς στο Κύπελλο, στο οποίο στόχευε να κάνει καλή πορεία...

Το γκολ του Νίκα στο 96' ήταν η... ταφόπλακα σε μια αποκαρδιοτική εμφάνιση.

Με αλλαγές η 11άδα

Ο Ράσταβατς αποφάσισε να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον κι έτσι ξεκίνησε με τους:

Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Τασουλή-Ρούμπεν Γκαρθία στα μπακ. Ατιένθα και Χριστόπουλος ήταν τα στόπερ κι οι Μουνάφο-Βαλιέντε στα χαφ. 

Ο Σονί βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης, ο Γκόμες έχει ρόλο δεκαριού κι οι Ριέρα - Αλί Μπάμπά είναι στα άκρα.

Πιο πιεστικός ο Λεβαδειακός

Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα αρχικά να θέλει να ασκήσει πίεση. Οι γηπεδούχοι ωστόσο γρήγορα πήραν την μπάλα στα πόδια τους. 

Οι Αρκάδες τους έδωσαν χώρους και μάλιστα το ποσοστό κατοχής του Λεβαδειακού είχε φτάσει στο πρώτο ημίχρονο ακόμα και στο 64'.

Στο 22', είχαμε και τη μεγαλύτερη φάση του πρώτου 45λεπτου με τον Πολέτο να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά στο κόρνερ του Βρακά αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι κιτρινομπλέ δεν είχαν κάποια καλή στιγμή στο α' μέρος, όπου ξεχώρισε ο μαχητικός Μουνάφο κι ο Ντρούπι, ο οποίος όμως εκτός από κινητικός δεν μπόρεσε να φτιάξει παιχνίδι για την ομάδα του, ενώ βοήθειες στην ανάπτυξη δεν έδωσε ο Αλί Μπαμπά αλλά κι ο Ριέρα που ήταν εξαφανισμένος. Ο Σονί από την πλευρά του πήγαινε στην μπάλα αλλά με νευρικότητα που τον οδηγούσε στο να κάνει φάουλ.

Με λίγα λόγια το κέντρο με την επιθετική τετράδα ήταν κομμένο στα δύο. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Αστέρας είχε... καμία τελική κι ο Λεβαδειακός 5!

Ωρα αλλαγών

Στο δεύτερο μέρος ο Ράσταβατς έβαλε στο ξεκίνημά του τον Ιγκλέσιας αντί του Μουνάφο, με τον αρχηγό να δίνει μάχες και να προσπαθεί να σπρώξει την ομάδα του στο γκολ.

Γκόμες και Βαλιέντε μπήκαν κι αυτοί στην εξίσωση με τους παίκτες που προσπάθησαν να δώσουν κάτι επιθετικά. 

Η ώρα του Μπαράλες ήρθε στο 65' αντί του Σονί, που δεν κατάφερε να προσφέρει στην ομάδα του - εκτός από εκνευρισμό όταν η μπάλα πήγαινε πάνω του.

Στο 70' ήταν σειρά του Ταουσιάνη για αλλαγές. Πέρασαν στο ματς ο Μουτίνιο αντί του Χάμοντ, ο Λινάρδος αντί του Πολέτο και ο Μπαχανάκ αντί του Τζημόπουλου.

Ο Ράσταβατς έβλεπε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να απειλήσει κι έτσι στο 79' ο Σίτο μπήκε αντί του Ριέρα, ενώ στο 84' ο Τασουλής άφησε τη θέση του στον Αλβαρες. Ο Σέρβος άλλαξε εντελώς την αριστερή του πλευρά. Σ' εκείνο το σημείο ο Αλί Μπαμπά αποχώρησε τραυματίας με τον Κανελλόπουλο να τον αντικαθιστά.

Στο 90' η εκτέλεση φάουλ του Γκόμες από το όριο της μεγάλης περιοχής ήταν άστοχη, με την μπάλα να φεύγει ψηλά αόυτ.

Τελικά, το γκολ της νίκης για τον Λεβαδειακό και του αποκλεισμού για τον Αστέρα ήρθε στο 96' με άπιαστη κεφαλιά του Νίκα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων