ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ράσταβατς: "Εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού" (vid)

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

O Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αδύναμα σημεία του Παναθηναϊκού, τα οποίοι "εκμεταλλεύτηκαν" οι Αρκάδες, για να φτάσουν στη νίκη.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού: 

"Ήταν μια σημαντική νίκη, σε ένα καλό χρονικό σημείο, κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που είναι καλύτερος από πέρυσι. Για μας ήταν πολύ σημαντικό ότι ελέγξαμε τον χώρο στην πλάτη της αμυντικής μας γραμμής, εκτός από μια φορά. Δυσκολευτήκαμε στην πίεση ψηλά, καθώς είναι καλός ο Παναθηναϊκός σε αυτό το κομμάτι και συνεπώς έπρεπε να ανεβάσουμε πολλούς παίκτες, το οποίο θα αποτελούσε ρίσκο. Είχαμε αυτοπεποίθηση και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς εκμεταλλευτήκαμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου.

Είχε πρόβλημα από τη δεξιά πλευρά ο Παναθηναϊκός και αυτό επειδή είχαμε τον Σίτο, ο οποίος όσες φορές πήρε την μπάλα ήταν πολύ επικίνδυνο. Μπορεί να βελτιωθεί και να είναι ακόμα πιο απειλητικός.

Συνδέονται τα αποτελέσματα στη Ριζούπολη με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μάλιστα κόντρα στον Απόλλωνα υπήρχε μεγαλύτερη πίεση, παρά τη διαφορά των δυο ομάδων. Ξέραμε πως αν συνεχίζαμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο θα ερχόντουσαν οι νίκες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να συνδυάζουμε τις καλές εμφανίσεις με νίκες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων