ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Σε καλό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Αστέρας είναι σκληρός" (video)

Ο Χερόνιμο Μπαράλες παρέλαβε το βραβείο του MVP στο ματς με τον Απόλλωνα και έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όσους με ψήφισαν και κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους φιλάθλους που ήρθαν και μας στήριξαν στο ματς με τον Απόλλωνα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε τη στήριξή τους και ευτυχώς καταφέραμε και νικήσαμε και φέραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς στην Τρίπολη", σχολίασε αρχικά για τη βράβευσή του ως MVP του ματς με τον Απόλλωνα.

Για το γκολ του και τη νίκη: "Νομίζω ότι το σημαντικό ήταν ότι η ομάδα χρειαζόταν μια νίκη για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια που θα είναι δύσκολη και αυτό που κατάφερε ήταν να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, που κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε κάθε παιχνίδι και από την άλλη πετύχαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και σε άλλο ματς".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι σε καλό μομέντουμ και είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες. Από την άλλη, όμως, στην έχουμε αποδείξει ότι στην έδρα μας και με τη στήριξη του κόσμου μας, είμαστε σκληρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, οπότε περιμένουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και στο τέλος ελπίζουμε ότι εμείς θα πανηγυρίσουμε τη νίκη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων