ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ρόστερ... έτοιμο για όλα

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

O ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμα μια φορά "χτυπήθηκε" από απουσίες που προέκυψαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως το "κιτρινομπλέ" ρόστερ έχει το βάθος για να ανταπεξέλθει.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Μίλαν Ράσταβατς σε ακόμα ένα παιχνίδι κλήθηκε να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα, όμως το βάθος του ρόστερ του ΑΣΤΕΡΑ του "έλυσε" τα χέρια.

Οι Αρκάδες ταξίδεψαν στην Αθήνα με μόνο δύο κεντρικούς αμυντικούς, λόγω των απουσιών του Χριστόπουλου και του Αντζουλά, ενώ στην προθέρμανση έχασαν και την "κολώνα" της άμυνας τους, τον Ατιένθα με πρόβλημα στη μέση. 

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έδωσε ο "πολυθεσίτης" Βαλιέντε, ο οποίος μετακινήθηκε από το κέντρο στα μετόπισθεν και ήταν ο κορυφαίος της αμυντικής τετράδας του ΑΣΤΕΡΑ. 

Στον άξονα έλειπε ο Κανελλόπουλος, ο οποίος ήταν βασικός σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια του ΑΣΤΕΡΑ, ο Βαλιέντε είχε οπισθοχωρήσει και το κενό του παρτενέρ του Μουνάφο κάλυψε ο Σανταφέ, με τον Ισπανό χαφ να κάνει την καλύτερη εμφάνιση του σε επίσημο παιχνίδι με τα "κιτρινομπλέ". Θυμίζουμε πως στο κέντρο υπήρχε ως "back up" και η λύση του Ιγκλέσιας.

Πρόβλημα προέκυψε και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Καπίγια να βγαίνει "νοκ άουτ" μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού. Ο Μίλαν Ράσταβατς αντικατέστησε τον Ισπανό με τον Αλί Μπαμπά, ο οποίος πήρε τα πρώτα του επίσημα λεπτά για φέτος, ενώ για την ίδια θέση είχε στον πάγκο και την ποιοτική επιλογή του Ντρούπι Γκόμες.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέδειξε εμπράκτως πως έχει ένα γεμάτο ρόστερ, το οποίο μπορεί να λύσει τα χέρια του Μίλαν Ράσταβατς παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, με όλους τους "κιτρινομπλέ" να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να προσφέρουν.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων