ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ράσταβατς: "Αντιδράσαμε στην πίεση" (vid)

O Mίλαν Ράσταβατς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του ΑΣΤΕΡΑ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και μεταξύ άλλων στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στην πίεση.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΣΤΕΡΑ:

"Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ψυχολογία και τη συνέχεια μας στους επόμενους αγώνες. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι, όπως θέλαμε. Ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι στο να προστατέψουμε την πλάτη της άμυνας μας από τις μακρινές μπαλιές που προτιμάει ο Απόλλωνας στο κομμάτι της ανάπτυξης. Επίσης ήμασταν καλοί στην προετοιμασία των επιθέσεων βρίσκοντας χώρους στα μεσοδιαστήματα. 

Το κυριότερο ζήτημα μας στους προηγούμενους αγώνες ήταν ότι δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Σήμερα από τη στιγμή που το πετύχαμε αυτό ήταν σημαντικό να κερδίσουμε για να έχουμε καλύτερη συνέχεια στους επόμενους αγώνες.
 
Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί οι ποδοσφαιριστές μου πήραν αυτό που άξιζαν, γιατί είναι δύσκολο να μην παίρνεις το αποτέλεσμα που αξίζεις στον αγωνιστικό χώρο, Αυτή τη φορά είχαμε τύχη να σκοράρουμε και δεν δώσαμε... δώρα στους αντιπάλους. 
 
Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο στην ανάπαυλα αλλά κάποιες παρατηρήσεις. Είπαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το πλάνο. Καταφέραμε να συνδυάσουμε την εμφάνιση με το αποτέλεσμα. Παλέψαμε μαζί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα ήθελε όσο τίποτα άλλο τη νίκη και τα κατάφερε. 
 
Με τη νίκη στη Ριζούπολη θέτουμε τις βάσεις για να πετύχουμε αυτά που μπορούμε στη διάρκεια τη σεζόν. Ένιωθα την πίεση στον αέρα. Και εγώ και οι παίκτες και η διοίκηση και οι φίλαθλοι μας. Η διοίκηση και οι οπαδοί ήταν εδώ για να μας βοηθήσουν. Αντιδράσαμε θετικά στην πίεση και το βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο." 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων