ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης από τη διοίκηση

Μήνυμα ενότητας και εμπιστοσύνης μετέφερε ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος, στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ στην προπόνηση της Τετάρτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στον Αστέρα ξέρουν πολύ καλά ότι πρέπει να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και γι' αυτό στο διάστημα της διακοπής ο Ράσταβατς κι οι παίκτες του θα εστιάσουν στο πώς η ομάδα θα γίνει πιο παραγωγική και κυρίως πιο αποτελεσματική.

Πριν την προπόνηση της Τετάρτης, λοιπόν, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, βρέθηκε στο γήπεδο και μίλησε σε όλους, στέλνοντας σου σαφές μήνυμα για το μέλλον, μεταφέροντάς τους και την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη:

"Σας έχουμε εμπιστοσύνη. Είστε οι ίδιοι παίκτες που ήσασταν αήττητοι στα φιλικά. Εχουμε ξεπεράσει ανάλογες καταστάσεις μαζί και μαζί θα ξεπεράσουμε κι αυτήν. Ξαναλέω ότι σας εμπιστευόμαστε όλους και γνωρίζουμε ότι θα ανατρέψετε την κατάσταση γιατί είστε καλοί παίκτες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων