ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 0-2: Πλήρωσε λάθη και ατυχία

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πλήρωσε τα λάθη του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν δημιούργησε φάσεις και στο τέλος γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό. Βρήκε δίχτυα με τον Σίτο, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR ως οφσάιντ. Πιο βατό το πρόγραμμα των "κιτρινομπλέ" στη συνέχεια.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ετσι ξεκίνησε

Ο Μίλαν Ράσταβατς στο γνωστό 4-2-3-1 του ξεκίνησε με τους:

Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Καρμόνα - Αλβαρες στα άκρα της άμυνας. Ατιένθα και Καστάνιο ήταν τα δύο στόπερ κι ο Βαλιέντε είχε παρτενέρ στον άξονα τον Κανελλόπουλο. 

Καπίγια, Σίτο και Ρετζίς ήταν η τριάδα πίσω από τον Μπαράλες.

Όλα... στραβά

Ο Ολυμπιακός ήτα αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς. Μάλιστα, μόλις στο 7' οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκόρ με τον Τικίνιο να έχει εύκολο έργο απέναντι από τον Παπαδόπουλό, από την κεφαλιά-ασίστ του Μασούρα.

Το γκολ αυτό... ταρακούνησε τους γηπεδούχους που έψαξαν την ισοφάριση. Μάλιστα στο 14' ο Σίτο έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα αλλά ο VAR έδειξε ότι ήταν σε αντικανονική θέση. 

Από εκεί και πέρα για ένα δεκάλεπτο είδαμε ματς κέντρου. Στο 23' έγινε το 0-2 όταν η μπάλα ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο, περνώντας κάτω από τα πόδια του στη σέντρα του Αγκιμπού. 

Στο 33' ο Μπαράλες έγινε για πρώτη φορά απειλητικός, με την προβολή του όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του Βατσλίκ.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα και το ημίχρονο έκλεισε με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν βάλει τις βάσεις για τη νίκη, ενώ οι Αρκάδες πλήρωναν λάθη και ατυχία.

Είχε την κατοχή αλλά όχι την ουσία

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Στο 55' Ο Αστέρας έκανε προσπάθεια απ' τα δεξιά, ο Σίτο έκανε το γύρισμα, ο Βατσλίκ επιχείρησε να μπλοκάρει, η μπάλα του έφυγε απ' τα χέρια και ο Ρέαμπτσουκ έδιωξε προ του Μπαράλες.

Στο 61' ο Άλβαρες εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι κιτρινομπλέ απείλησαν και πάλι αυτή τη φορά με τον Κανελλόπουλο. Ο νεαρός άσος των Αρκάδων, έκανε το σουτ αλλά δεν ανησύχησε ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά του έλειπε η ουσία. Από την άλλη ο Ολυμπιακός κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα και στο τέλος να πάρει τη νίκη με 2-0.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων