ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Συμπαγής αμυντικά, ψάχνει το γκολ

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με ελάχιστες καλές στιγμές για τις δυο ομάδες, ο Αστέρας πήρε τη δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία του. Αρκετές αλλαγές από τον Ράσταβατς στο αρχικό σχήμα, διαχείριση μιας δύσκολης εβδομάδας με 3 απαιτητικά  παιχνίδια.

ΑΣΤΕΡΑΣ

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε ροτέισον, έχοντας στο νου του ότι η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα, μιας και έχει μπροστά της και το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. 

Ετσι, ξεκίνησε με τους: Παπαδόπουλο στο τέρμα και Τασουλή, Καστάνιο, Χριστόπουλο, Γκαρθία στην άμυνα. Βαλιέντε και Σανταφέ ήταν στα εξτρέμ, ο Γκόμες πίσω από τον Μπενίτο κι οι Σίτο - Ρετζίς ήταν στα φτερά.

Μπήκε... ζεστός

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε καλά στο ματς προσπαθώντας να απειλήσει με κάθετες. Στο 11' ο Ρετζίς είχε ένα σουτ, ενώ για τον ΟΦΗ η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 31' με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει την προσπάθεια του Ντουρμισάι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σίτο έκανε τη σέντρα αλλά κανείς δεν βρέθηκε να κάνει την προβολή. Στο 38' είδαμε την καλύτερη φάση του ημιχρόνου με τον Λάμπρου να πλασάρει και την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στη συνέχεια, οι κιτρινομπλέ πήγαν να απειλήσουν με τον Βαλιέντε να κάνει την κεφαλιά και τον Επασί να μπλοκάρει. 

Ετσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας ελάχιστες οι φάσεις η μία προς την άλλη.

Παραλίγο... αυτογκόλ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να φτάνει κοντά στο γκολ. Ο Καστάνιος έκανε την προβολή κι οι Παπαδόπουλος-Χριστόπουλος παραλίγο να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους. Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν τρόπο να απειλήσουν χωρίς ουσία όμως. 

Στο 59' ο Βούρος τροφοδοτήθηκε από τον Καμάο και γύρισε προς το πέναλτι, αλλά υπήρξε σωτήρια επέμβαση του Γκαρθία προ του Νέιρα.

Στο 72' ο Ράσταβατς θέλησε να ρισκάρει και αντί του Τασουλή έβαλε τον Σονί. Μ' αυτόν τον τρόπο έκανε και πιο επιθετική την ομάδα του. Στο 87' Ο Καστάνιος πέρασε ανάμεσα από δύο παίκτες στην περιοχή, αλλά ο Φαν Ντούινεν άνοιξε το κοντρόλ και δεν μπόρεσε να μοιράσει πάρε-βάλε στον Νέιρα.

Στο 87' ο Κανελλόπουλος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά για κακή του τύχη η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία. Λίγα λεπτά αργότερα ο Καπίγια, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στο ματς, έπιασε ένα σουτ αλλά δεν ανησύχησε τον Επασί.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων