ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 0-1: Παίζε έτσι και ας χάνεις!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έβγαλε την... ψυχή στον διεκδικητή του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ! Δοκάρι, ευκαιρίες, τριπλάσιες τελικές και ήρωας ο Πασχαλάκης! Ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο στοίχισε, όμως ο κόσμος χόρτασε μπάλα, απόλαυσε τον αγαπημένο του ΑΣΤΕΡΑ. Τα καλύτερα δε θα αργήσουν να έρθουν.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Έτσι ξεκίνησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε σύστημα 4-2-3-1, ο Ράσταβατς ξεκίνησε με τους: Παπαδόπουλος στο τέρμα και Καρμόνα-Αλβαρες θα είναι στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας. Ατιένθα και Καστάνιο θα είναι τα δύο στόπερ και Βαλιέντε - Κανελλόπουλος θα είναι στον άξονα. Ρετζίς, Σίτο και Καπίγια θα είναι η τριάδα πίσω από τον Μπαράλες.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τις φάσεις, ο ΠΑΟΚ το γκολ

To ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα και τους γηπεδούχους να δίνουν μπάλα στους παίκτες του Λουτσέσκου.

Η πρώη καλή στιγμή στο ματς όμως ανήκει στους Αρκάδες οι οποίοι στο 18' είδαν τον Σίτο να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ισπανός είχε άλλη μια καλή στιγμή και πάλι με τον Σίτο, ο οποίος είδε τον Πασχαλάκη να τον νικάει.

Στο 24' ο Μπίσεσβαρ κέρδισε πέναλτι από τον Κανελλόπουλο, καθυστερόντας να πάει στο VAR και κάτι που δεν έκανε πιο πριν στη φάση με τον Βαλιέντε. Ο Βιεϊρίνια δεν έκανε λάθος, νίκησε τον Παπαδόπουλος και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να πιέσουν τον αντίπαλο μετά το γκολ που δέχτηκαν.

Στο 41' ο Σίτο γύρισε για τον Μπαράλες κι αυτός μπερδεύτηκε στην προσπάθειά του να κάνει τακουνάκι. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, ο Πασχαλάκης έδιωξε ωραία σε κόρνερ το φάουλ του Αλβαρες.

Παράσταση για έναν ρόλο

Στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και αυτή ήταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάκας και περιόρισαν τους Θεσσαλονικείς σε παθητικό ρόλο σε όλο το δεύτερο μισό του αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου έγινε 53΄ με τον Ρετζίς να κάνει ένα δυνατό σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι Αρκάδες κέρδισαν συνεχόμενα φάουλ και κόρνερ, όμως δεν μπόρεσαν να τα μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα.

Στο 60' ο Άλβαρες έκανε την καλύτερη εκτέλεση στατικής φάσης. Από πλάγια θέση προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη, όμως ο διεθνής τερματοφύλακας έσωσε τον ΠΑΟΚ.

Στο 86' Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όταν ο Ρετζίς βρήκε με σέντρα του Μπαράλες, ο Αργεντινός πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 91' οι Αρκάδες είχαν την τελευταία τους μεγάλη στιγμή, όταν ο Ρετζίς σούταρε από μακριά, ο Πασχαλάκη απέκρουσε άσχημα, ο Μπενίτο πήγαινε προς την πορεία της πορεία της μπάλας, όμως τελευταία στιγμή έσωσε ο Πασχαλάκης και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων