ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 4-0: Από τεσσάρα σε τεσσάρα οι Αρκάδες

Ανετος κι ωραίος ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατέκτησε την δεύτερη του φιλική νίκη, αυτή τη φορά επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ρετζίς, Ριέρα, Μπαράλες και Σονί τα γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε με τους: Τσιφτσή, Καρμόνα, Χριστόπουλο, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλο, Ρετζίς, Ριέρα, Λέο Τιλίκα και Μπενίτο.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης οι "κιτρινομπλε" μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν ένα γκολ. Τελικά το κατάφεραν στο 15’, όταν ο Άλβαρες με καταπληκτική σέντρα από τα αριστερά έβγαλε στον Ρετζίς, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Οι Αρκάδες συνέχισαν την ασφυκτική πίεση προκειμένου να πετύχουν κι ένα δεύτερο τέρμα, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Μπενίτο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, ο Ρετζίς έδωσε στον Ριέρα και ο Ισπανός άσος, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0. Ο Μπενίτο έκλεψε και πάλι τη μπάλα, την πέρασε στον Τιλίκα, ο Βραζιλιάνος βρήκε τον Ριέρα, ο οποίος πλάσαρε τον Βέρχουλστ, όμως η μπάλα "έγλειψε" το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν κατέβασε ρυθμούς και βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για τρίτη φορά. Ο Μπαράλες νίκησε τον Λισγάρα στον αέρα μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σίτο και έκανε το 3-0.

Στο 70' ο Κέβιν Σονί βάζει το παρθενικό του γκολ με τα "κιτρινομπλέ". Ο Αφρικανός επιθετικός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Ράιλι, μπέρδεψε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τον ΑΣΤΕΡΑ να κατακτά την δεύτερη του φιλική νίκη με το ίδιο σκορ.

Για τους Αρκάδες έπαιξαν και οι Σγουρής, Ντάικος, Γκαρσία, Ατιένθα, Αντζουλάς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ. Σίτο, Αλί Μπαμπά, Σονί, Μπαράλες, Ν. Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων