ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γαλανακόπουλος στο a-s: "Αυτόν τον ΑΣΤΕΡΑ θα δούμε και φέτος"

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΣΤΕΡΑ, Νίκος Γαλανακόπουλος, εξήγησε στο a-s το πώς γίνεται η ομάδα κάθε χρόνο να κλείνει τις μεταγγραφικές της υποθέσεις γρηγορότερα από κάθε άλλη ομάδα και στάθηκε στο DNA που έχει περάσει στο σύλλογο!

 

Βρισκόμαστε λίγο πριν τα... αποκαλυπτήρια της ομάδας, αφού την ερχόμενη Κυριακή ο ΑΣΤΕΡΑΣ δίνει το πρώτο του φιλικό με τον Ιωνικό. Θέλετε να μας πείτε πώς έχει κυλήσει η προετοιμασία και τί έχετε δει σ΄αυτήν; Είστε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής;

Βρισκόμαστε προς το τέλος της τέταρτης εβδομάδας της προετοιμασίας και όλα κυλούν βάσει προγραμματισμού. Παλιοί και νέοι δουλεύουν εξαιρετικά και το προπονητικό team είναι πολύ ικανοποιημένο από τη δουλειά που έχει γίνει.

Την Κυριακή ανοίγει ένας κύκλος από 5-6 φιλικά για να μονταριστεί η ομάδα και να βγάλει ο προπονητής τα συμπεράσματά του. Το καλό σ' όλο αυτό είναι ότι η ομάδα εκτός από τις 5 προσθήκες που κάναμε το καλοκαίρι, ο κορμός είναι ο ίδιος εδώ και δύο χρόνια ή και παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι η χημεία είναι η ίδια κι όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό στοιχείο είναι αυτό.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα, που δεν ψάχνει ούτε έναν παίκτη. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Πώς γίνεται να προγραμματίζετε τις κινήσεις σας τόσο γρήγορα;

Ναι, η αλήθεια είναι ότι σχεδόν κάθε χρόνο προσπαθούμε να δίνουμε όλους τους παίκτες στο προπονητικό team από την αρχή της προετοιμασίας έτσι ώστε να δουλεύουν σωστά και βάσει του προγραμματισμού που θέτουμε πολύ καιρό πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Αυτό κάναμε και φέτος.

Παρόλα αυτά είμαστε εδώ αν προκύψει κάτι εξαιρετικό ή αν ο προπονητής διαπιστώσει ότι κάτι του λείπει. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει ανθρώπους για να το εξετάσουν και να κάνουν ό,τι πρέπει για το καλό της ομάδας.

Ποιες είναι οι διαφορές που εντοπίζετε φέτος σε σχέση με πέρυσι;

Νομίζω ότι φέτος θα είναι πιο δυνατό το πρωτάθλημα και πιο αμφίρροπο σε όλες τις θέσεις. Αναφέρομαι και στις θέσεις της 6άδας αλλά και πιο κάτω. Ολοι έχουν ενισχυθεί και μακάρι εκτός από τον ανταγωνισμό να δούμε και καλύτερο θέαμα. Μια άλλη αλλαγή θα είναι και η επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, που τόσο έλειψε την προηγούμενη χρονιά.

Από το φετινό ΑΣΤΕΡΑ τι να περιμένουμε; 

Θα δείτε και φέτος μια ομάδα που δύσκολα θα λυγίζει έχοντας απέναντί της οποιοδήποτε αντίπαλο και παίζοντας σε οποιαδήποτε έδρα. Αυτή η ομάδα έχει στο DNA της να βγάζει πάθος, δύναμη και χαρακτήρα. Θα δίνει ό,τι έχει και δεν έχει μέσα στο γήπεδο. Βάσει της ποιότητάς μας, θέλουμε και ευελπιστούμε να συνδυάζουμε το αποτέλεσμα με το θέαμα.

Και η φετινή κλήρωση φέρνει αντιμέτωπη την ομάδα με αρκετά δύσκολη εκκίνηση. 

Όντως, πρόκειται μία δύσκολη κλήρωση καθώς και τις πρώτες 6 αγωνιστικές οι 4 είναι εκτός έδρας και οι δύο στην έδρα μας μας φέρνουν αντιμέτωπους με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων