ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παπαδόπουλος στο a-s: "Εύχομαι να μην... ξανασκοράρω"

Μέσω του a-s, ο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του πρωταθλήματος, Νίκος Παπαδόπουλος, στέλνει το μήνυμά του για τη νέα σεζόν και δεν διστάζει να... ονειρευτεί το Κύπελλο!

Είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Αστέρα και αναμφισβήτητα από τους ηγέτες της ομάδας του. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ονειρεύεται το Κύπελλο ενώ εύχεται να μη χρειαστεί να σκοράρει ξανά!

Είσαι από τους πιο έμπειρους παίκτες στην ομάδα. Εχεις φάει με το... κουτάλι τις προετοιμασίες. Τί βλέπεις φέτος στο ρόστερ που έχει διαμορφωθεί;

"Αρχικά, θέλω να ευχηθώ η ομάδα να έχει υγεία και να μην βγάλει τραυματισμούς γιατί οι τραυματισμοί μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες ανά πάσα στιγμή, το λέω αυτό γιατί ότι και να πούμε για την ποιότητα του ρόστερ οι τραυματισμοί μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο. Θεωρώ όμως πως και φέτος η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική γιατί έμεινε το τεχνικό τιμ και ο κορμός κατά 70-80% είναι ο ίδιος και που σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα θέλει πολύ χρόνο να αφομοιώσει τους καινούριους παίχτες που θεωρώ ότι είναι παίχτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά".

Τί κρατάς από την περσινή σεζόν και τί ακόμα καλύτερο θες να δεις φέτος;

"Κρατάω φυσικά ότι η ομάδα όπου και να έπαιζε, με όποιον αντίπαλο και να έπαιζε κυνηγούσε τη νίκη και για αυτό καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ. Μια μικρογραφία της περσινής σεζόν ήταν τα πλέι οφ όπου και πήραμε πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτό που περιμένω να δω φέτος είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο ώστε να ξαναμπούμε στα πλέι οφ και να δώσουμε περισσότερη βάση στο κύπελλο γιατί θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να κυνηγήσουμε και με λίγη τύχη το τρόπαιο".

Είσαι στους τερματοφ"ύλακες με τις περισσότερες αποκρούσεις. Θεωρείς ότι είσαι στην καλύτερη φάση της καριέρας σου;

"Βάσει ηλικίας και εμπειρίας είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί πρέπει να δείξω αυτά που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα".

Ανανέωσες και με την ομάδα. Ποιος είναι ο μεγάλος σου στόχος; Τι θες να πετύχεις στα επόμενα χρόνια;

"Αυτό που θέλω πολύ είναι ένα τρόπαιο με τον Αστέρα και το πιο εφικτό είναι αυτό του κυπέλλου. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να γράψουμε ιστορία".

Φυσικά, το γκολ σου με τον Παναθηναϊκό ήταν στα χάιλαϊτ του πρωταθλήματος. Να περιμένουμε κάποιο γκολ και φέτος;

"Στατιστικά αυτό γίνεται μια φορά κάθε 20 χρόνια. Εύχομαι όμως να μην ξανασυμβεί γιατί για να ξανασυμβεί προϋποθέτει να είμαστε πίσω στο σκορ."

Φέτος αναμένεται να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, θες να στείλεις ένα μήνυμα γενικότερα και δη στον κόσμο της ομάδας;

"Μας έλειψε πολύ ο κόσμος από τα γήπεδα είτε παίζουμε εντός είτε εκτός, είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο με κόσμο. Στους φιλάθλους μας θέλω να πω ότι παίζουμε για αυτούς και θέλουμε την υποστήριξη τους και στα άσχημα αποτελέσματα και να γεμίζουν το γήπεδο ώστε να παίζουμε με 12 παίκτες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων