ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σε κάθε γραμμή, τουλάχιστον, ένας ηγέτης!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν! Ενα ρόστερ που έχει αξιόλογες και ποιοτικές λύσεις.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Εχει όμως και παίκτες - ηγέτες!

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί...

Παπαδόπουλος Νίκος: Αναμφισβήτητα, ο Αντώνης Τσιφτσής είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να μπρι στα γάντια του Νίκου, αλλά ο "Παπ" με την εμπειρία και την ποιότητά του έχει αποδείξει ότι είναι από τους κορυφαίους στη θέση του στο πρωτάθλημα.

Ατιένθα: Εμπειρος με ουκ ολίγα ματς στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Σαφώς και με την εμπειρία του έχει πολλά να... πει. Αρκεί να είναι υγιής.

Άλβαρες: Το κορυφαίο σε ασίστ μπακ του περσινού πρωταθλήματος. Φυσικά από τα δυνατά όπλα της ομάδας.

Ιγκλέσιας: Ηγέτης εντός και εκτός γηπέδων. Προσωπικότητα που εμπνέει σεβασμό και.. καθοδηγεί τους συμπαίκτες του. Κομβικός ο ρόλος του και φέτος.

Μουνάφο: Ενα απίστευτο εργαλείο που θα ζήλευαν όλες οι ομάδες της Super League. Ασταμάτητο μηχανάκι που κάνει τρομερές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Ριέρα: Από τους παίκτες που είναι... εκεί και "μιλούν" στα μεγάλα ματς. Εμεινε στην Τρίπολη και θα είναι το 10άρι που θα έχει κομβικό ρόλο στο δημιουργικό κομμάτι.

Σίτο: Ενας παίκτης με τρομερή βελτίωση και που φέτος αναμένεται να είναι ακόμα πιο παραγωγικός.

Μπαράλες: Τι να πει κανείς γι΄ αυτόν τον παικταρά! Στην ηλικία του ελάχιστοι σκοράρουν με τέτοια συχνότητα. Και φέτος θα πάρει πάνω του το βάρος στην επίθεση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων