ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας έκανε... χρυσό τον Ντε Μπλάσις!

Ο κόσμος του ΑΣΤΕΡΑ εδώ και καιρό μέσω των social media ζητούν την επιστροφή του Ντε Μπλάσις στην Τρίπολη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν όμορφο και ρομαντικό να κλείσει την καριέρα του εκεί όπου του δόθηκε η ευκαιρία να φτιάξει το όνομά του, να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και εν τέλει να κάνει μια ονειρεμένη καριέρα σε Γερμανία και Ισπανία.

Κι οι άνθρωποι του Αστέρα αυτό ήθελαν. Τον... κοντό και πάλι στα κιτρινομπλέ! Και γι' αυτό του πρόσφεραν... χρυσάφι! 

Η διοίκηση της ομάδας, ήταν αποφασισμένη για τα επόμενα δύο χρονιά να τον έχει τον πιο  ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ. 

Ξέρετε πολλές ομάδες, εν μέσω κορωνοϊού, χωρίς τεράστιο τηλεοπτικό συμβόλαιο, χωρίς τεράστια έσοδα από διαφημίσεις, χωρίς έσοδα από τα έστω 2.000 περίπου εισιτήρια, να προσφέρουν τέτοια συμβόλαια; 

Όχι. Ας μην γελιόμαστε, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα αυτές οι ομάδες. Εκτός από τον Αστέρα.

Ο Ντε Μπλάσις, ωστόσο, αρνήθηκε κα προτίμησε να συνεχίσει στην Ισπανία και στην Καρταχένα με λιγότερα χρήματα από εκείνα που του έδιναν οι κιτρινομπλέ. Επιλογές είναι αυτές και είναι απολύτως σεβαστές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων