ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νέα 2η φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ εντυπωσιάζει και στέλνει μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου (pics)

Ο Αστέρας Τρίπολης, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΠΑΕ, παρουσίασε τη νέα εκτός έδρας φανέλα στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου!

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάζει την εκτός έδρας εμφάνιση της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, η οποία είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Σε χρώμα λευκό, που συμβολίζει την ελπίδα, με την κίτρινη κορδέλα σύμβολο κατά της μάχης του παιδικού καρκίνου αποτυπωμένη πάνω της, η νέα φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ στέλνει το μήνυμα που αναγράφεται στη ραφή της: Στηρίζουμε την μάχη κατά του Παιδικού Καρκίνου. ΜΠΟΡΩ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!Σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα μας, σχεδιάσαμε μία φανέλα η οποία στη συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΛΟΗΣ επιβεβαιώνει τις αξίες και τις αρχές του συλλόγου σε ολόκληρη τη διαδρομή του, στηρίζοντας παράλληλα το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος "ΛΑΜΨΗ" και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονιών παιδιών με καρκίνο "ΦΛΟΓΑ".

Επιπλέον τα ανάγλυφα αστέρια που αποτυπώνονται πάνω στη φετινή εκτός έδρας φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ, συμβολίζουν την υπογραφή όλων των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΑΘΕΙ!

Στη φανέλα μας αποτυπώνεται το σύμβολο αυτής της τόσο σπουδαίας μάχης και όπου κι αν αγωνιζόμαστε τη νέα σεζόν θα "ακούγεται" αυτό που αναγράφεται και στη ραφή: "Στηρίζουμε τη μάχη κατά του Παιδικού Καρκίνου. ΜΠΟΡΩ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!"

Στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο σύλλογός μας, ολόκληρος ο οργανισμός τον οποίο εκπροσωπούμε, συμμετέχει σε έναν αγώνα που πρέπει να έχει μόνο συμπαίκτες. Όλοι μαζί μπορούμε να τον κερδίσουμε".

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, από το 1987, στέκεται ακοίμητος φρουρός στο πλευρό των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και φροντίζει τόσο για την καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική περίθαλψη των πασχόντων παιδιών όσο και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον παιδικό καρκίνο.

Κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ενίσχυση του έργου που επιτελεί η «Λάμψη», συμβάλλει σημαντικά στο να είμαστε πάντα στις επάλξεις, για να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει. Έτσι και τώρα, η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τη δύσκολη πορεία μας. Μαζί, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που προσδοκούμε να 'ναι αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο. Ένα αύριο κατά το οποίο ο παιδικός καρκίνος θα αποτελεί μια απλή νόσο".

Μαρία Τρυφωνίδη (Πρόεδρος ΦΛΟΓΑΣ): "Η Φλόγα, είναι Πανελλήνιος Σύλλογος Γονιών παιδιών με καρκίνο, ιδρύθηκε το 1982 και εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με βασικό και μοναδικό στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα των εθελοντών γονιών, έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και γενικότερα για την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Ο καρκίνος στα παιδιά δεν είναι ανίατος, μεταδοτικός, δεν είναι επάρατος. Είναι μία σοβαρή, απειλητική για τη ζωή νόσος, που όμως με κατάλληλη και εξειδικευμένη θεραπεία μπορεί να ιαθεί.

Ευχαριστούμε τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουμε ανοικτά στο ευρύτερο κοινό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν".

* Η νέα εμφάνιση είναι άμεσα διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων