ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κώτσιρας: Συμφώνησε και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μπορεί να θεωρείται ο Γιαννης Κωτσιρας, ο οποιος μετά από 5 χρόνια με τον Αστέρα Τρίπολης, ανοίγει τα φτερά του, αφήνοντας την ομάδα της καρδιάς του.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Εκεί θα συναντήσει ακόμα έναν Αρκά, τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο κορυφαίος Έλληνας ακραίος δεξιός μπακ, συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» για τριετές συμβόλαιο, στο οποίο θα βάλει την υπογραφή του νωρίς το απόγευμα. Άλλωστε αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του.

Εντυπωσιακή και πολύ ουσιαστική κίνηση από τον Παναθηναϊκό, ο οποιος εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για τον Κωτσιρα στον Αστέρα και βρήκε με τους "κιτρινομπλέ" τη χρυσή τομή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, κινήθηκε γρηγορότερα από ομάδες ίδιου βεληνεκούς που έδειξαν ενδιαφέρον και εξασφάλισε μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία.

Η διοίκηση του Αστέρα, πιστώνεται ακόμα ένα πολύ καλό deal, για έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε με τη φανέλα των Αρκάδων, εκτόξευσε την αξία του και έχτισε το όνομα του, μέσω των "κιτρινομπλέ".

Ένα χρόνο πριν την εκπνοή του συμβολαίου του, ο Γιαννης Κώτσιρας αφήνει την Τρίπολη, για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων