ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κώτσιρας: "Τυχερός στο γκολ, το αφιερώνω εκεί ψηλά"

Ο σκόρερ του αγώνα με την ΑΕΚ, Γιάννης Κώτσιρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και μίλησε για το τέρμα που σημείωσε.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα μπακ:

"Δεν σκοράρω συχνά. Είναι σπάνιο αυτό το φαινόμενο. Ηταν το δεύτερό μου γκολ στο πρωτάθλημα. Θέλω να το αφιερώσω σε έναν άνθρωπο που είναι… ψηλά. Εχει φύγει καιρό από κοντά μας, αλλά τον σκέφτομαι. Ηταν και τυχερό, προσπάθησα να φέρω τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Δεν είχα στόχο το γκολ. Να είμαστε ειλικρινείς. Ήμουν τυχερός. Δεν στεκόμαστε να πάρουμε έναν βαθμό. Προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο. Και κόντρα στην ΑΕΚ προσπαθήσαμε για τη νίκη. Ισως θέλαμε παραπάνω τη νίκη λόγω των ευκαιριών και του δοκαριού που είχαμε. Σίγουρα ρισκάραμε επιθετικά και αφήσαμε χώρους πίσω, αλλά κοιτάξαμε για τη νίκη».

Οσο για το τι κρατάει από τον Αστέρα και τι περιμένει τη νέα σεζόν; «Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Βάλαμε δύσκολα σε όλους τους μεγάλους. Το σημαντικό ότι η ομάδα πέτυχε το στόχο της. Μπήκαν και 4-5 παιδιά από την Ακαδημία. Με υπομονή και δουλειά θα γίνουν παίκτες στη πρώτη ομάδα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων