ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 1-1: "Αχαστος" με γκολάρα Κώτσιρα

Ο Αστέρας δεν ηττήθηκε στο Κολοκοτρώνης ούτε από την ΑΕΚ, ολοκλήρωσε τους εντός έδρας αγώνες στα πλέι οφ και δήλωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ανήκει στους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού, το απίθανο γκολ του Γιάννη Κώτσιρα!

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 16’ κι αυτή ήταν για την ΑΕΚ. Οι παίκτες της Ένωσης αναπτύχθηκαν πολύ ωραία, ο Τάνκοβιτς βγήκε φάτσα φόρα με την αντίπαλη εστία, ωστόσο ο Τσιφτσής τον σταμάτησε με γρήγορη έξοδο. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αλμπάνης επιχείρησε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πήγε ψηλά. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, αμυνόταν, εξαιρετικά, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο σε κάποια από τις αντεπιθέσεις που επιχείρησε.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Μουνάφο επιχείρησε ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης έπεσε στη δεξιά γωνιά του και μπλόκαρε με ευκολία.  

Στις καθυστερήσεις ο Τιλίκα μπήκε ωραία στην περιοχή, ο Μπαράλες επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Μπακάκης έκανε την επέμβαση και η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου από τα πόδια του Αργεντινού φορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες, μπήκαν ορεξάτοι! Αρχικά στο 50’ ο Γκόμεζ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ήταν Σίτο. Ωστόσο ο Ισπανός με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη.

Οι "κιτρινόμαυροι" στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Τάνκοβιτς πέρασε Γκόμες και Μπελόκ, έδωσε στον Αλμπάνη, εκείνος στον Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός με δυνατό σουτ νίκησε τον Τσιφτσή για το 0-1.

Η απάντηση όμως των κιτρινομπλέ ήταν άμεση, καθώς στο 63’. Ο Μουνάφο έκανε καταπληκτική βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κώτσιρας δοκίμασε το ψιλοκρεμαστό σουτ από τα δεξιά, και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Αθανασιάδη. Πολύ όμορφο γκολ από τον ακραίο αμυντικό των Αρκάδων, τον οποίο "ξέχασε" η άμυνα της ΑΕΚ.

Στο 84' οι Αρκάδες "άγγιξαν" το δεύτερο γκολ! Ο Μπαράλες μετά από κόρνερ, πήρε την κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο, ο Καστάνιο με νέα κεφαλιά σημάδεψε εκτός εστίας. Τελικά, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και με αυτόν τον τρόπο ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκλεισε αήττητος στην έδρα του στα Play Off.

Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες (86’ Τασουλής), Μουνάφο, Μπελόκ (60’ Κανελλόπουλος), Γκόμες (60’ Τζίμας), Σίτο (60’ Κρέσπι), Τιλίκα (73’ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65’ Γαλανόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μιτάι (81’ Μιτάι), Τάνκοβιτς (65’ Σαρδέλης), Ανσαριφάρντ (76’ Κοσίδης), Αλμπάνης (76’ Μάνταλος).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων