ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Για την πρώτη νίκη!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ στο Κολοκοτρώνης με σκοπό να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στα Play Off.

 

Η ΑΕΚ εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο θέλει στα δύο τελευταία παιχνίδια να τερματίσει ακόμα ψηλότερα. Στην Τρίπολη ωστόσο ο Αστέρας περιμένει για την πρώτη νίκη του στα Playoffs και θα είναι δύσκολος αντίπαλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στα Playoffs. Ωστόσο έχει πέντε ισοπαλίες και έχει χάσει τρεις φορές, και τις τρεις εκτός έδρας.

Δεν έχει νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια, δύο στην κανονική διάρκεια και οκτώ στα Playoffs. Έχει τέσσερις ήττες και έξι ισοπαλίες σε αυτά. Η τελευταία του νίκη ήταν στις 27 Φεβρουαρίου επί του ΠΑΟΚ 2-1.

Κράτησε το «μηδέν» με τον Ολυμπιακό, αφού είχε δεχτεί γκολ και στα 11 προηγούμενα.

Έφερε ισοπαλία και στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια του για τα Playoffs. Έκανε τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του στην κατηγορία, καθώς είχε τέσσερις ισοπαλίες από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2008.

Η ΑΕΚ

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια, νίκησε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, που της έδωσε μια θέση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα την ερχόμενη σεζόν.

Έχει χάσει οκτώ από τα 13 τελευταία επίσημα, τέσσερα από τον ΠΑΟΚ, δύο από το Βόλο και δύο από τον Ολυμπιακό.

Εκτός έδρας η ΑΕΚ έχει 10 νίκες τις περισσότερες μαζί με τον Ολυμπιακό. Έχει μόνο επτά στην έδρα της. Έχει μαζέψει 32 βαθμούς εκτός έδρας και 26 στην έδρα της.

Έχει δύο ισοπαλίες εκτός έδρας, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Μεταξύ τους

Η ΑΕΚ νίκησε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της για τα Play-offs, αφού ήταν ισόπαλη μέχρι το 85’ Ωστόσο στην κανονική διάρκεια πέρασε πολύ πιο δύσκολα. Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε γρήγορα 2-0 στο «Σπύρος Λούης», αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 2-2. Μπορεί να σταμάτησε το σερί νικών της, αλλά κράτησε όμως το αήττητο.

Τώρα η ΑΕΚ έχει επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία, όπου είναι και αήττητη.

Στα τελευταία παιχνίδια της στην Τρίπολη η ΑΕΚ έχει καταφέρει να ισορροπήσει την παράδοση με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού μέχρι το 2017 υστερούσε σε αποτελέσματα εκεί.

Η ΑΕΚ έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία στην Τρίπολη,  αφού δεν είχε κερδίσει τα πέντε προηγούμενα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων