ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιφτσής: Η εντυπωσιακή επανεμφάνιση

Ο Αντώνης Τσιφτσής φόρεσε και πάλι τα γάντια του για να υπερασπιστεί την εστία του ΑΣΤΕΡΑ και έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μετά από (περίπου) ένα μήνα ο Αντώνης Τσιφτσής επέστρεψε στις επίσημες εμφανίσεις και έδειξε σαν να μην έλειψε μια μέρα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε να αγωνιστεί από τις 14 Μαρτίου και την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έκτοτε παρακολούθησε τις τέσσερις αναμετρήσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τα Play Off από τον πάγκο. 

Ο 21χρονος πορτιέρε έκανε μια μεστή εμφάνιση κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό κάνοντας καθοριστικές επεμβάσεις που κράτησαν τους Αρκάδες "ζωντανούς" μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμα του δίνει και ο αντίπαλος, καθώς στο φετινό του ντεμπούτο, στην αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο γύρο είχε δεχτεί τέσσερα τέρματα. 

Σήμερα στο Φάληρο ο Τσιφτσής εμφανίστηκε χωρίς άγχος και έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων