ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η τελευταία του επίσκεψη στο Περιστέρι (vid)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχοντας ως στόχο το τρίποντο.

 

AτρόμητοςΑΣΤΕΡΑΣ

Ηταν 4 Ιανουαρίου του 2020 όταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Τότε οι Αρκάδες είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-1.

Το παιχνίδι στα πρώτα 75' λεπτά ήταν αρκετά κακό με τις δύο ομάδες να φαίνονται επηρεασμένες από τη διακοπή των Χριστουγέννων και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν με βάση τις δυνατότητες τους. 

Οι Αρκάδες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως έδειξαν να μην επηρεάζονται από το γκολ που δέχτηκαν καθώς στην πρώτη τους επίθεση έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με ωραία κεφαλιά του Μπαράλες που νίκησε τον... ανίκητο έως εκείνο το σημείο Μέγιερι.

Ωστόσο, το παιχνίδι κρίθηκε στο 89' από μια φάση που υπέδειξε πέναλτι ο Κουτσιαύτης και φυσικά εξετάστηκε εν συνεχεία από το VAR. Ο Κουτσιαύτης περίμενε και το VAR και την απόφαση του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη χωρίς ο ίδιος να πάει να τσεκάρει εκ νέου τη φάση και τελικά υπέδειξε την παράβαση. Την ίδια ώρα άπαντες στον πάγκο του Αστέρα διαμαρτύρονταν για την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης και για το γεγονός πως δεν πήγε να δει το VAR.

Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε νικώντας τον Παπαδόπουλο και έκανε το 2-1 με το οποίο ο Ατρόμητος πήρε τελικά τη νίκη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων