ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ράσταβατς στον Arcadia 93.8: "Κάναμε ένα μικρό θαύμα"

O Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στον Arcadia 93.8 και στην εκπομπή "Arcadia Sports Show", του Χρήστου Καρνέζη και αναφέρθηκε στο... μικρό θαύμα του ΑΣΤΕΡΑ να μπει στα Play Off, ενώ αποκάλυψε και το "μυστικό" της επιτυχίας των Αρκάδων.

AτρόμητοςΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΑΣΤΕΡΑ: "Το μυστικό του ΑΣΤΕΡΑ είναι η συνοχή και η συνέχεια. Αυτή μας έχει οδηγήσει στο επίπεδο να κοντράρουμε τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας".

Τα συναισθήματα του για αυτή την επιτυχία: "H ομάδα με κάνει χαρούμενο. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε στον στόχο του και μάλιστα παίζει καλό ποδόσφαιρο".
 
Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: "Η καλή προετοιμασία μας είναι από τα δυνατά μας στοιχεία σε αυτή τη σεζόν. Βρίσκουμε τις αδυναμίες των αντιπάλων και καλύπτουμε τις αδυναμίες μας με αυτές τις ομάδες. Μετά το 2-0 ξέραμε πως ήταν δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Μάθαμε από το ματς με την ΑΕΚ που είχαμε προηγηθεί με 2-0 και δεν κερδίσαμε".
 
Για το αήττητο ρεκόρ του ΑΣΤΕΡΑ: "Είμαι χαρούμενος για τα ρεκόρ αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο και να σπάσουμε κι άλλα ρεκόρ".
 
Για το κατά πόσο αυτή η επιτυχία ανοίγει την... όρεξη για μεγαλύτερους στόχους: "Είναι φυσιολογικό στον αθλητισμό να θέτεις νέους στόχους. Κάναμε ένα μικρό θαύμα με την είσοδο στα Play Off".
 
Για την εξαιρετική σωματική κατάσταση των "κιτρινομπλέ": "Είναι σημαντικό να υπάρχει συνοχή στην υγεία και την σωματική κατάσταση των παικτών. Είναι έργο συγκεκριμένου πλάνου. Διαφορετικού από άλλες χρονιές. Πιθανόν είμαστε η καλύτερη ομάδα στην προσαρμοστικότητα στα δεδομένα του κορωνοϊού".
 
Για τα ματς που έχασε βαθμούς στο τέλος όπως κόντρα στον Βόλο και στα Γιάννενα: "Αν υπάρχει πολλή τύχη σε ένα ματς δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Τα παιχνίδια τα κρίνω σε τετράδες και όχι μεμονωμένα. Είναι φυσιολογικά να χάνονται βαθμοί στα τελευταία λεπτά".
 
Για τα δυο ματς που έμειναν για την κανονική διάρκεια της Super League Interwetten: "Είναι δύσκολο μέρος της δουλειάς μου να κρατήσω τους παίκτες προσγειωμένους και συγκεντρωμένους στα δυο τελευταία ματς. Δεν έχουμε χώρο για να αφήσουμε βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί επαγγελματίες και να μαχόμαστε σε όλα τα παιχνίδια".
 
Για την κατάταξη στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας: "Είναι δίκαιη η κατάταξη. Είναι δύσκολο να μπεις σε αυτό το γκρουπ των μεγάλων. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές". 
 
Κλείνοντας επισήμανε: "Είναι μια ομαδική επιτυχία. Όλοι έχουν μέρος σε αυτήν. Κυρίως οι παίκτες και μετά η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι φίλαθλοι". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων