ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος στο a-s: "Γραφικότητες τα περί αύξησης ομάδων"

Ξεκάθαρη θέση μέσω του a-s παίρνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος σχετικά με τη φημολογία για την πιθανότητα αναδιάρθρωσης στην Super League και της παρουσίας 16 ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο κ. Μποροβήλος ξεκαθάρισε τη θέση του ΑΣΤΕΡΑ στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας ότι υπάρχει προκήρυξη βάσει της οποίας θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν και οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα πλήξει για ακόμη μία φορά την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, αν ποτέ τεθεί τέτοιο θέμα, θα είναι ξεκάθαρα αντίθετος με μια τέτοια προοπτική. Στο πρωτάθλημα υπάρχει προκήρυξη που έχει υπογραφεί και με βάση αυτή θα πρέπει να ολοκληρωθεί", τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ και συνέχισε: "Δεν είναι δυνατόν κάθε άνοιξη να ανοίγει κουβέντα αναδιάρθρωσης, ανάλογα με το τι συμφέρει τον καθένα. Από όπου κι αν προκύπτει τέτοια πληροφορία, πλήττεται σοβαρά η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ούτε ως φημολογία δεν θα πρέπει να αναπαράγεται. Αυτά είναι γραφικότητες".


Ο κ. Μποροβήλος συνεχίζει στην τοποθέτησή του στο a-s: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε ολόκληρη τη διαδρομή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα κατά την παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδό του, πάντα είχε ως πρωταρχικό μέλημα την αξιοπιστία του. Το πρωτάθλημα μπορεί να είναι ανταγωνιστικό μόνο με 14 ομάδες στην Super League, αν όχι και με 12. Δεν γίνεται να ανοίγει συζήτηση για αύξηση των ομάδων. Ελπίζω ότι δεν πρόκειται μια τέτοια προοπτική να συζητηθεί σε επίσημο επίπεδο. Το ποδόσφαιρό μας έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές και πρέπει επιτέλους να το αφήσουμε να βρει το δρόμο του. Η βαθμολογία της Ελλάδας στο ranking της UEFA επιβεβαιώνει ότι χρειαζόμαστε αποφάσεις για να το αναβαθμίσουμε. Σε κάθε περίπτωση ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα υπερασπιστεί την εφαρμογή της προκήρυξης, στην ουσία θα υπερασπιστεί το ίδιο το ποδόσφαιρο". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων