ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Το μεγαλύτερο διπλό της χρονιάς

Με κυνισμό, υποδειγματικό στήσιμο στην άμυνα, σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο και αποτελεσματικότητα, ο Αστέρας πήρε ένα σπουδαίο διπλό (0-1) που τον κάνει να νιώθει ακόμα πιο άνετα στην 6άδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Χωρίς 5-6 βασικούς πυλώνες της ομάδας, απέδειξε αυτό που φωνάζουμε: Η ποιότητα και το βάθος ξεχειλίζουν. Σκόρερ ο Τζίμας στο 15', στους 31 βαθμούς οι Αρκάδες και στο -1 από τον Παναθηναϊκό και την 5άδα.

Στο -8 ο Βόλος και στο  -12 ο σημερινός του αντίπαλος.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο Ράσταβατς δεν είχε εκπλήξεις και ξεκίνησε με τον Τσιφτσή στο τέρμα και τους Γκαρθία - Τασουλή στα μπακ. Σουάρεθ και Καστάνιο ήταν στα στόπερ κι οι Μουνάφο-Μπέλοκ στα χαφ, με τους Τίλικα, Σίτο και Τζίμα να είναι πίσω από τον Φερνάντεθ.

Μια στιγμή είναι αρκετή

Ο ΟΦΗ μπήκε στο ματς με διάθεση να πιέσει και να μεταφέρει το ματς στην περιοχή του Αστέρα. Ωστόσο στο 15', οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα.

Ο Λουίς Φερνάντεθ έπιασε ένα δυνατό σουτ, ο Βάτερμαν δεν έδιωξε καλά κι ο Τζίμας που ήταν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή έστειλε με προβολή την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έψαξαν την απάντηση χωρίς όμως αποτέλεσμα.  

Στο 24' ο Κοροβέσης "έκοψε" για τον Μεγιάδο, που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Δώδεκα λεπτά μετά, σημειώθηκε δοκάρι για τον ΟΦΗ. Ο Στάικος με μία «βολίδα» έξω από την περιοχή του Αστέρα, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή. Στο 36' σημειώθηκε δοκάρι για τον ΟΦΗ. Ο Στάικος με μία «βολίδα» έξω από την περιοχή του Αστέρα, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή.

Το ημίχρονο έκλεισε με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέιρα να καταλήγει στην αγκαλιά του Τσιφτσή.

Έμεινε όρθιος

Στο δεύτερο μέρος, ο Κρέσπι, πέρασε στο ματς αντί του Τίλικα κι ο Ισπανός απείλησε στο 48' μ' ένα σουτ του να το μπλοκάρει ο Βάτερμαν.

Όσο περνούσε η ώρα, ο ΟΦΗ όλο και ανέβαινε και στο 60', ύστερα από σωστή υπόδειξη του VAR καλώς ακυρώθηκε πέναλτι που δόθηκε αρχικά σε μαρκάρισμα του Καπίγια στον Σαρδινέρο. Υπήρχε οφσάιντ του Σάρτζεον στην αρχή της φάσης.

Ο ΟΦΗ, όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την πίεσή του όπως ήταν λογικό και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με τον Τσιλιανίδη στο 76' και στο 86'. Και στις δύο περιπτώσεις ο άλλοτε άσος του Αστέρα δεν βρήκε στόχο!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων