ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΛ 1-0: Μονότερμα με λυτρωτή Μπαράλες

Ο Αστερας έπαιξε στο μισό γήπεδο τη Λάρισα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, έκανε ξεκάθαρη τη διαφορά επιπέδου και βρήκε τρόπο να "ξεκλειδώσει" την άμυνα των "βυσσινί" με το 10ο φετινό γκολ του Μπαράλες, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό.

 Στη μοναδική ευκαιρία της ΑΕΛ, ο Τσιφτσής αντέδρασε με εκπληκτικό τρόπο. Οι αλλαγές των Καπίγια και Λουίς Φερνάντεθ έδωσαν την απαραίτητη ώθηση για ένα σπουδαίο τρίποντο.

 ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο Ράσταβατς ξεκίνησε με τους Τσιφτσή στο τέρμα και τους Κώτσιρα-Άλβαρες στα μπακ, ενώ Σουάρεθ και Καστάνιο ήταν τα δύο στόπερ. Βαλιέντε και Μουνάφο ήταν τα δύο χαφ, με τους Ριέρα, Σίτο και Ρετζίς να είναι η τριάδα πίσω από τον Μπαράλες.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ την υπεροχή, η ΑΕΛ τη μεγάλη φάση

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν τον έλεγχο, κυκλοφορούσαν την μπάλα αλλά τους έλειψε η μεγάλη φάση.

Στο 23' το σουτ του Κώτσιρα κόντραρε στον Σουάρεθ που είχε μείνει ψηλά από προηγούμρενη στατική μπάλα του Αστέρα.

Χαρακτηριστικό της υπεροχής των γηπεδούχων ήταν ότι οι τελικές λίγο πριν το 35' ήταν 5-0, ενώ η κατοχή έφτασε μέχρι και το 70-30% για τους Αρκάδες.

Ο Κρέσπι, απείλησε στο 38' με την κεφαλιά του όμως να φεύγει άουτ.

Στο 44', ο Μιλοσάβλιεβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Νικολιά, γύρισε το σώμα του, σούταρε, αλλά ο Τσιφτσής έδιωξε.

Ετσι, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ.

Λαμπάδα στον Μπαράλες

Το δεύτερο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό σε σχέση με το πρώτο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και μάλιστα έφτασαν στο γκολ με - ποιον άλλον - τον Χερόνιμο Μπαράλες. 

Ο Αργεντινός με εξ' επαφής πλασέ στην παράλληλη σέντρα του Φεδερίκο Άλβαρες βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ στο 60'.

Το επόμενο 20λεπτο δεν είχε φάσεις, με τους κιτρινομπλέ να ελέγχουν το ματς και να μην αφήνουν στον αντίπαλο να φτάνει στην εστία τους.

Μάλιστα, στο 88', θα μπορούσε να γίνει και το 2-0 με τον Λουίς Φερνάντεθ όμως να μην τελειώνει τη φάση ύστερα από ωραία σέντρα του Αλί Μπαμπά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων