ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Ακίνδυνος και αναιμικός

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δεν έδειξε ότι μπορεί να φτάσει στο γκολ ως φυσικό επακόλουθο να νικηθεί ο Τσιφτσής.

 ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΛ

ETΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο Αστέρας σε 4-2-3-1:

Ο Τσιφτσής στο τέρμα κι οι Τασουλής (αριστερά) - Ρούμπεν Γκαρθία (δεξιά) είναι στα άκρα της άμυνας. Πασαλίδης και Σουάρεθ είναι τα δύο στόπερ, με τους Μπέλοκ και Μουνάφο να είναι το δίδυμο στον άξονα. Ο Καπίγια είχε ελεύθερο ρόλο με τους Αλί Μπαμπά και Λέο Τίλικα να είναι να στα άκρα του Τζίμα.

Μέγας Τσιφτσής

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό. Οι Αρκάδες έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, θέλοντας να τους "χτυπήσουν" στην κόντρα με τα φρέσκκα πόδια των Τζίμα, Αλί Μπαμπά και Λέο Τίλικα. 

Από την άλλη, η ομάδα του Μάντζιου πλήρωσε το ότι δεν έχει έναν αποτελεσματικό φορ. Ο Μάνος στην καλύτερη φάση του πρώτου 45λεπτου, είδε τον Τσιφτσή να του λέει "όχι" με το κεφάλι.

Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες είχαν μπλοκάρει καλά τον αντίπαλο και δεν του επέτρεπαν να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός με τις εμπνεύσεις του Γκάμα να είναι ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς πολλά πράγματα και με τους φιλοξενούμενους σαφώς να είναι... κερδισμένοι.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου οι Αρκάδες λίγο έλειψε να βρουν δίχτυα. Ο Βαλιέντε έκανε σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε, έχασε δύναμη και κατέληξε στα χέρια του Σιαμπάνη.

Οσο κυλούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεζαν για να πετύχουν το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση. Τελικά, αυτό ήρθε στο 69' όταν ο Σάκιτς έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μαντσίνι πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ στο Βικελίδης.
 
Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε και δεύτερη φορά δίχτυα. Οι κίτρινοι έκλεψαν την μπάλα από το λάθος του Πασαλίδη, συνεργάστηκαν Μαντσίνι και Μπερτόλγιο, με τον Αργεντίνο να πλασάρει για το δεύτερο γκολ.
 
Το 2-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων και πλέον ΑΣΤΕΡΑΣ και Αρης θα συναντηθούν ξανά για τη ρεβάνς στις 2 Φεβρουαρίου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
 
Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Ροζ, Δεληζήσης, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα (84’ Κάτσε), Ματέο Γκαρσία (54’ Μπερτόγλιο), Μπρούνο Γκάμα (84’ Λόπεθ), Μάνος (65’ Μαντσίνι).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσίφτσης, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μπέλοκ, Μουνάφο (73’ Ριέρα), Λέο Τίλικα (63’ Κρέσπι), Καπίγια (64’ Σίτο), Αλί Μπαμπά (46’ Βαλιέντε), Τζίμας (87’ Κανελλόπουλος).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων