ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος για Μπαράλες: "Υπάρχει συζήτηση, όμως τίποτα δεδομένο"

 
Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μπαράλες στον Άρη, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Metropolis 95.5, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν επαφές, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, αφού προτεραιότητα είναι το συμφέρον του ΑΣΤΕΡΑ.
ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΛ
 
"Υπήρξε μια επαφή, από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν ολοκληρώνονται από την μία στιγμή στην άλλη. Απαιτούνται κάποιες συζητήσεις, όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά και για τον αντικαταστάτη του και την τροποποίηση του ρόστερ. Ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Καϋμενάκης θέτει ως προτεραιότητα το καλό της ομάδας και μόνο με βάση αυτό θα πράξει. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει" είπε αρχικά και συνέχισε:   
 
"Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο παίκτης, εγώ ξέρω για την ΠΑΕ που είμαι πρόεδρος και πρέπει να προασπίσω τα συμφέροντά της. Όταν γίνεται ένα ρόστερ, καλύπτονται κάποιες ανάγκες. Μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μπορεί και όχι. Τίθεται και από μόνο του το χρονικό περιθώριο από το τέλος των μεταγραφών. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν θα μείνει ξεκρέμαστος αν ο παίκτης παραχωρηθεί, κάτι για το οποίο φροντίζει ο ίδιος ο κύριος Καϋμενάκης. Τις επόμενες μέρες θα αποσαφηνιστεί".
 
Σε ερώτηση γιατί δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς κυπέλλου με τον Άρη απάντησε: "Είναι λίγο επιβαρυμένος από τα συνεχή παιχνίδια και έχει μια ενόχληση. Ο Άρης τελευταία δεν έχει πάρει αποτελέσματα, αλλά στο ματς της Κυριακής είχε καλή απόδοση που, όμως, δεν αποτυπώθηκε στο σκορ. Τα παιχνίδια κυπέλλου έχουν ιδιομορφία. 
 
Το αυριανό είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Έχει και ρεβάνς, εμείς θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Είναι πολύ καλός στην έδρα του ο Άρης, το γεγονός ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα δεν λέει κάτι, αυτά αλλάζουν.
 
Πάντα στο κύπελλο φροντίζεις να μην δεχθείς και μετά να βάλεις ένα τέρμα, γιατί τα εκτός γκολ έχουν άλλη βαρύτητα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρουν οι διακρίσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο κύπελλο, ενώ και η εξάδα είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Απλώς είναι δύσκολο εγχείρημα η έξοδος στην Ευρώπη".
 
Τόνισε, τέλος, ότι η φημολογία για τον Ντουρμισάι δεν ισχύει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων