ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ετσι αγωνίστηκαν οι Αρκάδες κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πανηγύρισε την δεύτερη σερί του νίκη του στο πρωτάθλημα και πλέον έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς. Διαβάστε πως αγωνίστηκαν οι Αρκάδες κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΛ

Τσιφτσής: Σταθερός ο νεαρός. Για δεύτερο ματς κράτησε το μηδέν στην εστία. Πολύ καλός στις εξόδους του τελειώνοντας τις φάσεις πριν ξεκινήσουν. Εμπνέει σιγουριά. 

Κώτσιρας: Ο Έλληνας μπακ είχε μια εύκολη μέρα στη... δουλειά. Δεν απειλήθηκε σε καμιά περίπτωση έχοντας θωρακίσει τη δεξιά πλευρά, ενώ πήρε και κούρσες στο επιθετικό τρίτο, δίνοντας επιλογές στους συμπαίκτες του

Άλβαρες: Μόνιμος κίνδυνος για τον Παναιτωλικό. Πολλά ανεβάσματα και επικίνδυνες σέντρες ενώ το πιο σημαντικό είναι η χημεία που βγάζει με τον Σίτο. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία.

Σουάρεθ: Ο Ισπανός για ακόμα ένα ματς ήταν η ηγετική μορφή της "κιτρινομπλέ" άμυνας. Πρώτος στις μπάλες, εξαφανίζοντας Βέργο και μετέπειτα Ματσόλα. Εγγύηση.

Καστάνιο: 'Αξιος συμπαραστάτης του Σουάρεθ ο νεαρός στόπερ. Το Ιβηρικό κεντρικό δίδυμο του ΑΣΤΕΡΑ κάνει τη διαφορά.

Βαλιέντε: Ο Ισπανός "έφαγε" το κέντρο και μαζί με τον Μουνάφο κυριάρχησαν στη μεσαία γραμμή, μπλοκάροντας τον Παναιτωλικό, που ειδικά στο πρώτο μέρος δυσκολευόταν να περάσει τη σέντρα

Μουνάφο: Ο αρχηγός πραγματοποίησε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση και μάλιστα τη συνδύασε με γκολ. Το δεύτερο φετινό του μετά τα Γιάννενα. Είναι σημαντικό για τους "κιτρινομπλέ" να παίρνουν γκολ από τη μεσοαμυντική γραμμή και μέχρι στιγμής ο Αργεντινός είναι ο μοναδικός που έχει προσφέρει σε αυτόν τον τομέα

Ριέρα: Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Ήταν ο ιθύνων νους της δημιουργίας του ΑΣΤΕΡΑ, με τη μπάλα να περνά συνεχώς από τα πόδια του. Στο δεύτερο μέρος που το παιχνίδι έγινε πιο aggressive, "χάθηκε" και δικαίως έγινε αλλαγή. Πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του πρώτου μέρους

Σίτο: Μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα των "καναρινιών". Μαζί με τον Άλβαρες δημιούργησαν πολλά ρήγματα από τα αριστερα. Θα μπορούσε να σκοράρει, όμως η κεφαλιά του από ευνοϊκή θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι. 

Ρετζίς: Από τα πόδια του Ισπανού ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ, καθώς μετά τη δικιά του εξαιρετική σέντρα, κατάφερε ο Μπαράλες να βγάλει την ασίστ στον Μουνάφο. Πάτησε περιοχή, ήταν απειλητικός και "πονοκεφάλιασε" ουκ ολίγες φορές την άμυνα του Παναιτωλικού

Μπαράλες: Μπορεί να μην σκόραρε, όμως ήταν αναμφισβήτητα ο άνθρωπος του παιχνιδιού. Ο Χερόνιμο... Κέιν έγινε δημιουργός έχοντας και τις δυο ασίστ στα γκολ, ενώ θα είχε κάνει... χατ-τρικ στις ασίστ βγάζοντας τετ α τετ τον Λουίς Φερνάντεθ, όμως ο Ισπανός αστόχησε. Ασταμάτητος!

Λουίς Φερνάντεθ: Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί ακόμα να μην έχει "λυθεί", όμως από την επιστροφή του μέχρι σήμερα, έχει πετύχει δυο υπέροχα τέρματα. Ο Λουίς έχει την ποιότητα να έκανε ακόμα και... χατ τρικ κόντρα στον Παναιτωλικό. Τα καλύτερα από τον Φερνάντεθ, έρχονται.

Καπίγια: Θα μπορούσε να είχε την πρώτη ασίστ της επιστροφής του, όμως η κεφαλιά του Φερνάντεθ τον... πρόδωσε. Έδωσε πνοή η αλλαγή του. Τα αγωνιστικά λεπτά είναι σύμμαχος του.

Μπελόκ: O Αργεντινός μπήκε όταν το ματς είχε κριθεί. Είναι θετικό ότι πήρε χρόνο συμμετοχής, καθώς σίγουρα με τόσα ματς θα χρειαστεί... φρεσκάρισμα ο "κιτρινομπλέ" άξονας. 

Αλί Μπαμπά: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων