ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το πρώτο του Χερόνιμο με το αριστερό!

Ο Χερόνιμο Μπαράλες ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με ένα υπέροχο αριστερό πλασέ.

 ΑΣΤΕΡΑΣΠαναιτωλικός

Ο Αργεντινός φορ του ΑΣΤΕΡΑ, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μπρούσιτς και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, χρησιμοποιώντας το αριστερό του πόδι.

Αυτό ήταν το ένατο γκολ του Μπαράλες στο φετινό πρωτάθλημα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως το συγκεκριμένο πλασέ το πέτυχε με το αριστερό του πόδι. Δηλαδή το αδύναμο. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν...

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει με το αριστερό ήταν όταν φορούσε τη φανέλα της Λαμίας και συγκεκριμένα πάλι σε αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Εως τώρα,  ο "killer" των "κιτρινομπλέ είχε βρει δίχτυα τρεις φορές με το κεφάλι, μία με το δεξί του πόδι και τέσσερις από την άσπρη βούλα. Πλέον μετράει εννέα τέρματα κι έχει σκοράρει με όλους τους τρόπους!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων