ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξεχωρίζει το "κιτρινομπλέ" στοιχείο στην στατιστική (pic)

Τόσο ο Χερόνιμο Μπαράλες όσο και ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχουν καταφέρει με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιούν με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ, να ξεχωρίζουν στην στατιστική του φετινού πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚΑστέρας Τρίπολης

Ο Αργεντινός στράικερ την περασμένη αγωνιστική, βρήκε γι' ακόμη μία φορά δίχτυα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει τα έξι γκολ σε εννέα παιχνίδια.

Ετσι, βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, αφήνοντας πίσω του, τους Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), Κάρολ Σφιντέρφσκι (ΠΑΟΚ), Τάσο Δουβίκας (Βόλος) και Αντριάν Σαρδινέρο (ΟΦΗ).

Εκτός αυτού, ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα, μετρώντας 20 μέχρι τώρα. Χρειάζεται ακόμα πέντε προκειμένου να πιάσει τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη, στην πρώτη θέση με τις περισσότερες αποκρούσεις βρίσκεται ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 30χρονος Ελληνας πορτιέρε, σε εννέα ματς έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει 35 συμμετοχές. Τις περισσότερες στη Super League Interwetten.

Τον ακολουθούν οι Θανάσης Γκαραβέλης (Βόλος), Κρίστοφερ Κνετ (Παναιτωλικός), Λευτέρης Χουτεσιώτης (ΠΑΣ Γιάννινα), Ανδρέας Γιαννιώτης (Ατρόμητος).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων