ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική των παικτών στην ήττα με την ΑΕΚ

To a-s σας αναλύει την εμφάνιση των 14 "κιτρινομπλέ", οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Σταθερός όπως πάντα. Έβγαλε ό,τι... έβγαινε λέγοντας δύο φορές όχι στον Τάνκοβιτς. Στα γκολ της ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει κάτι, καθώς πρόκειται για δύο δυνατές και υποδειγματικές εκτελέσεις.
 
Κώτσιρας: Θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο 0-1, όπως και όλη η άμυνα. Από εκεί και πέρα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και στο δεύτερο μέρος ήταν κινητήριος μοχλός της επίθεσης του ΑΣΤΕΡΑ από τα δεξιά 
 
Άλβαρες: Η ευχάριστη έκπληξη για τον ΑΣΤΕΡΑ. Χρησιμοποιήθηκε για δεύτερη φορά φέτος και έκανε τη διαφορά. Από τα δικά του πόδια βγαίνει η ασίστ για τον Μπαράλες. Μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, φαίνεται ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να τον υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό. Εξαιρετικός ο Αργεντινός.
 
Σουάρεθ: Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι σώζοντας πάνω στην γραμμή το σουτ του Ανσαριφάρντ. Έκανε ένα σοβαρό λάθος χάνοντας την μπάλα από τον Σάκχοφ όμως ο Καστάνιο έβγαλε τα... κάστανα από την φωτιά. Καλός στην γενική εικόνα, όμως ασταθής...
 
Πέπε Καστάνιο: Βελτιωμένος ο νεαρός στη δεύτερη του εμφάνιση με τα κιτρινομπλέ. Σταθερός και ενέπνεε σιγουριά. Καλύτερος από τον παρτενέρ του
 
Μπόρχα Φερνάντεθ: Έβγαλε ενέργεια, προσπάθησε να κρατήσει και να μοιράσει μπάλα, όχι πάντα επιτυχημένα. Είχε δύσκολο έργο με τα καλά χαφ της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να ρισκάρει λιγότερο σε ορισμένες πάσες που επιχειρούσε.
 
Βαλιέντε: Ασταμάτητο τρέξιμο από τον Ισπανό ο οποίος έδωσε μάχες με τα χαφ της Ένωσης. Η άνοδος του στο δεύτερο μέρος συνδυάστηκε με την άνοδο του ΑΣΤΕΡΑ
 
Σίτο: Λίγα πράγματα από τον Ισπανό, προσπάθησε να πάρει κάποιες φάσεις αλλά δεν του βγήκε τίποτα. Δικαίως αντικαταστάθηκε
 
Γκόμες: Πρώτη συμμετοχή του Ντρούπι στην βασική 11αδα, ήταν δραστήριος, όμως χρειάζεται δουλειά στο τελείωμα των φάσεων είτε με σουτ είτε με τελική πάσα.
 
Ρετζίς: Θέλησε να δημιουργήσει ρήγματα από την πλευρά του Ινσούα. Έτρεξε αρκετά, αλλά όχι "ποιοτικά", με αποτέλεσμα να μη γίνει απειλητικός. Δεν βοήθησε πολύ.
 
Μπαράλες: Ό,τι μπορούσε να κάνει το έκανε. Έφερε το ματς στο 1-1, ενώ σε μια ακόμη ευκαιρία που του δόθηκε για εκατοστά δεν έκανε το 2-2. Με 6 τέρματα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και σίγουρα χρειάζεται ανάσες και βοήθειες για να... συνεχίσει να γεμίζει τα αντίπαλα δίχτυα.
 
Αλί Μπαμπά: Ο Ρασταβατς έβαλε τον Αφρικανό επιθετικό στο δεύτερο μέρος, στο οποίο η ΑΕΚ θα ανοιγόταν για το δεύτερο γκολ και θεωρητικά θα έβρισκε χώρους να εκμεταλλευτεί με την ταχύτητα του. Δεν τα πήγε καλά, κάνοντας πολλές φορές το κάτι παραπάνω, κόβοντας στη μέση επιθέσεις υπό καλές προϋποθέσεις.
 
Ιγκλέσιας: Μπήκε στο 85΄όταν το ματς είχε γίνει... ροντέο. Δεν μπορεί να κριθεί
 
Λέο Τιλίκα: Ο,τι ισχύει για τον "καπιτάνο" ισχύει και για τον Βραζιλιάνο. Δεν πρόλαβε να φανεί. Χρειαζόταν να μπει νωρίτερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων