ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 1-2: Χωρίς φρεσκάδα και ιδέες

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και πήρε μια δίκαιη νίκη (1-2).

ΠΑΟΚΑστέρας Τρίπολης

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε με το... θωρηκτό Μπαράλες, όμως δεν έπεισε ότι είχε τον τρόπο, το σχέδιο, τη φρεσκάδα και τη σωστή διαχείριση για να διεκδικήσει έστω τον βαθμό. Η ήττα απέναντι στην ΑΕΚ δεν είναι εκτός προγράμματος, ούτε αποτυχία. Όμως η εικόνα τις τελευταίες εβδομάδες, προβληματίζει έντονα.

Ο Ράσταβατς προσπάθησε με αλλαγές στην αρχική του 11άδα να δώσει... πνοή στην ομάδα του και ανάσες σε παίκτες που έχουν... τραβήξει κουπί.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μπαίνουν χωρίς συγκέντρωση στο ματς, με την Ενωση να φτάνει εύκολα στην περιοχή τους. 

Ετσι ήρθε το 0-1 στο 13' και παρά την τρομερή κεφαλιά του Μπαράλες για το 1-1, στη συνέχεια οι Αρκάδες δεν είχαν το... κάτι παραπάνω για να φτάσουν έστω σ' έναν βαθμό.

Ο Ανσαριφάρντ στο 58' ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-1, δίνοντας στην ομάδα του μια σημαντική νίκη, ενώ ο ΑΣΤΕΡΑΣ έμεινε στους 12 βαθμούς.

Με... αλλαγές

Ο Ράσταβατς δεν άλλαξε πλάνο αλλά είχε διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα του θέλοντας να τη φρεσκάρει.

Ο Παπαδόπουλος στο τέρμα κι οι Άλβαρες - Κώτσιρας ήταν στα δύο άκρα, με τους Σουάρεθ και Καστάνιο να συνθέτους το αμυντικό δίδυμο. 

Μπόρχα Φερνάντεθ και Βαλιέντε ήταν στον άξονα, με τους Σίτο, Ρετζίς και Ντρούπι Γκόμες να είναι πίσω από τον Μπαράλες.

Καλύτερη η ΑΕΚ αλλά τσάμπα γκολ

Η ΑΕΚ, είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 2' με τον Ντάνι Σουάρεθ να διώχνει πάνω από τη γραμμή σωτήρια στην προσπάθεια του Ανσαριφάρντ. 

Στο 13', ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν χαρίστηκαν. Ο Τάνκοβιτς ίσα που ακούμπησε την μπάλα με το κεφάλι, στη σέντρα του Σάκχοφ από τα ριστερά κι ο Λιβάια με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μπορούσε να γίνει ουσιαστικά απειλητικός, ενώ αργότερα χρειάστηκε η επέμβαση του Παπαδόπουλου στη γυριστή κεφαλιά του Ανσαριφάρντ.

Οι κιτρινομπλέ, τελικά, έφτασαν στο 1-1 με ποιον άλλον; Με τον Μπαράλες! Ο Αργεντινός πήρε την κεφαλιά στην τρομερή σέντρα του Άλβαρες, νίκησε τον Τσιγκρίνσκι και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της Ενωσης. Να τονίσουμε ότι η φάση ξεκίνησε από εξαιρετικά μπαλιά του Ντρούπι Γκόμες. 

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλο γκολ, χάρη στον Σουάρεθ που έκοψε σωτήρια στο τετ α τετ του Μάνταλου με τον Παπαδόπουλο. 

Δεν μπήκε ξανά καλά

Η Ενωση μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος θέλοντας να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Κι αφού ο Λιβάια είδε μια σέντρα του να καταλήγει στο δοκάρι, ο Ανσαριφάρντ στο 58' έστειλε την μπάλα στο "γ" του Παπαδόπουλου για το 2-1.

Στο 63΄, ο δημιουργός του 1-1, παραλίγο να κάνει το 2-2. Ο Άλβαρες επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν την προσπάθειά τους και λίγο αργότερα ο Μπαράλες έπιασε άλλη μία κεφαλιά που για λίγο δεν κατέληξε ξανά στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 79' ο Ολιβέιρα είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, αλλά ακυρώθηκε επειδή ήταν σε αντικανονική θέση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κώτσιρας είχε την ευκαιρία να απειλήσει αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό.

Μέχρι να τελειώσει το ματς δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να έχουν άλλο ένα καλό σουτ με τον Άλβαρες, που επίσης δεν είχε στόχο. 

Μετά τη διακοπή, ο ΑΣΤΕΡΑΣ παίρνει σε 3 ματς μόλις 2 βαθμούς και για να κλείσει τον πρώτο γύρο έχει ΠΑΟΚ (εκτός), Βόλο (εντός), Ατρόμητο (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεθ, Καστάνιο, Μπόρχα Φερνάντεθ, Βαλιέντε (84' Ινγκλέσιας), Σαντόνια Σίτο (46' Αλί Μπαμπά), Γκόμες, Ρεγκίς Κρέσπι (84' Τιλίκα), Μπαράλες.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Λιβάγια, Μάνταλος (90' Χνιντ), Τάνκοβιτς (79' Σιμόες), Ανσαριφάρντ (71' Ολιβέιρα).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων