ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έτσι έπαιξαν οι Αρκάδες κόντρα στον Απόλλωνα

H κριτική των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ για την "λευκή" ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Ο πολυτιμότερος του ΑΣΤΕΡΑ. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έσωσε τους Αρκάδες στα τετ α τετ με Φατιόν - Ιωαννίδη. Ο "κιτρινομπλέ" κίπερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.
 
Ρούμπεν Γκαρσία: Ο Ισπανός πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά, καθώς μέχρι τώρα μετρούσε κάποια διαδικαστικά λεπτά στο τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Δε φάνηκε δημιουργικά, ενώ και ανασταλτικά είχε προβλήματα.
 
Πασαλίδης: Σε μέτριο βράδυ ο κεντρικός αμυντικός του ΑΣΤΕΡΑ. Δεν ενέπνεε ασφάλεια και αντιμετώπισε προβλήματα με τον κινητικό Ιωαννίδη.
 
Σουάρεθ: Καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά χρεώνεται το τεράστιο λάθος στη φάση του Φατιόν. Ευτυχώς ήταν εκεί ο Παπαδόπουλος.
 
Τασουλής: Μέτρια εμφάνιση από τον έμπειρο μπακ. Λίγα ανεβάσματα και προβλήματα από την πλευρά του.
 
Μουνάφο: Ακόμα ένα ματς με πολλά λάθη από τον Αργεντινό. Διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και θα έπρεπε να μείνει για λίγο στον πάγκο, μέχρι να αδειάσει το κεφάλι του. Φάνηκαν ακόμα περισσότερο τα λαθη του χωρίς να έχει δίπλα του τον Βαλιέντε.
 
Ιγκλέσιας:  «Βαρύς» ο αρχηγός, λόγω έλλειψης ρυθμού. Βοήθησε στον "αέρα" όμως δεν έκανε τη διαφορα.
 
Ριέρα: Ωσεί παρών ο Ισπανός. Μετά από μια γεμάτη εμφάνιση με κερδισμένο πέναλτι και γκολ  στη Λαμία, σήμερα ήταν μια απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος. Δικαίως αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.
 
Σίτο: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο πιο κινητικός μεσοεπιθετικός της ομάδας, έχοντας διάθεση να πάρει προσπάθειες, αξιοποιώντας την ταχύτητα του, χωρίς όμως επιτυχία. Έπεσε στο δεύτερο μέρος και αντικαταστάθηκε
 
Λέο Τιλίκα: Ο Βραζιλιάνος είχε μια καλή προσπάθεια στο πρώτο μέρος την οποία μπορούσε να την κάνει γκολ, ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ πιο κινητικός. Ο καλύτερος κιτρινομπλέ μετά τον Παπαδόπουλο.
 
Μπαράλες: Ο Αργεντινός έδωσε μάχες στον αέρα και κέρδισε πολλές από αυτές. Κατέβαινε χαμηλά στο γήπεδο για να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν κατάφεραν σε καμία φάση να τον βγάλουν σε θέση βολής.
 
Ντρούπι Γκόμες: Ο Αργεντνός μπήκε στην ανάπαυλα και έδωσε πνοή στην επιθετική λειτουργία του ΑΣΤΕΡΑ. Ήταν όμως μοιραίος, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία από τα όρια της μικρής περιοχής. Κρατάμε το γεγονός ότι ανεβάζει στροφές ο Αργεντινός.
 
Aλί Μπαμπά: Προσπάθησε να βοηθήσει με την εκρηκτικότητα του, χωρίς όμως αποτέλεσμα...
 
Μπόρχα Φερνάντεθ: Μπήκε στο παιχνίδι ώστε να βελτιώσει την κυκλοφορία της μπάλας του ΑΣΤΕΡΑ. Το κατάφερε σε έναν βαθμό και ήταν καλύτερος συγκριτικά με τον Μουνάφο.
 
Άλβαρες: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.
 
Ρετζίς: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί
 
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων