ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παπαδόπουλος: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό περιβάλλον"

O τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον αέρα του "sport-fm" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς με τη Λαμία αλλά και στην εμπειρία του ως παίκτης των Αρκάδων.

ΑΣΤΕΡΑΣΑπόλλων Σμύρνης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 30χρονου "πορτιέρε":

Για την αναμέτρηση με τη Λαμία: "Προηγηθήκαμε και δεν οπισθοχωρήσαμε. Σε κάθε γήπεδο πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παράξουμε ποδόσφαιρο. Με ένα ατυχές πέναλτι, όχι από τον συμπαίκτη μου αλλά από τον διαιτητή, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι. Στο γκολ του Τσούκαλου δεν είχα ορατότητα. Περίμενα το σουτ, αλλά είδα τελευταία στιγμή την μπάλα γιατί είχε πολλά σώματα μπροστά και πέρασε κάτω από τα πόδια ενός παίκτη".
 
Για τον ΑΣΤΕΡΑ: "Είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει φτιάξει ένα περιβάλλον εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα για τον ποδοσφαιριστή. Είναι η ομάδα που με έχει καθιερώσει ως βασικό". 
 
Για τις άδειες κερκίδες λόγω κορωνοϊού: "Τα παιχνίδια είναι σαν φιλικά. Λείπεις ο ρυθμός και η ένταση που φέρνει ο κόσμος στην κερκίδα. Το ποδόσφαιρο παίζεται για τους θεατές, όταν απουσιάζουν λείπει το μισό κομμάτι της ομορφιάς του".
 
Για τη διατήρηση του κορμού στον ΑΣΤΕΡΑ: "Παίζει τεράστιο ρόλο. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε καλύτερους αυτοματισμούς. Έχουμε έναν κορμό από πέρσι και έχουν προστεθεί λίγοι καλοί παίκτες ακόμη". 
 
Για τους Έλληνες τερματοφύλακες: "Οι Έλληνες τερματοφύλακες έχουν ανέβει επίπεδο. Το βλέπετε και στην Εθνική, όπου υπάρχουν 4-5 παιδιά που διεκδικούν τη θέση".
 
Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: "Εννοείται πως έχουμε αγωνία, βρισκόμαστε σε έναν υγειονομικό πόλεμο. Είχαμε και τρία κρούσματα στην ομάδα. Ευτυχώς ο Αστέρας τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα και το περιορίσαμε, ώστε να μην υπάρχει διασπορά στην ομάδα. Κάνουμε 2-3 τεστ την εβδομάδα, αλλά πάντα υπάρχει κίνδυνος γιατί ερχόμαστε σε επαφή με τόσο κόσμο".
 
Για την πορεία της καριέρας του: "Δεν είμαι ευχαριστημένος, θεωρώ πως μπορούσα να πετύχω πολύ περισσότερα. Το λάθος μου ήταν ότι λειτουργούσα πολύ αυθόρμητα. Με ενοχλούσε όταν δεν έπαιζα, ήθελα να νιώσω σημαντικός σε μια ομάδα".
 
Για το πέρασμα από τη Φορτούνα: "Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως ήθελα. Είχα δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες μπροστά μου, ο ένας πήρε μεταγραφή αργότερα στη Σάλκε και ο άλλος ήταν ο βασικός της εθνικής Αυστρίας".
 
Για τη θητεία του στον Πανιώνιο: "Ήταν σωστή η επιλογή να πάω. Δέθηκα με την ομάδα και λείπει από την Super League. Όμως υπήρχαν πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως. Πάντως είχαμε φτιάξει μια καλή παρέα και αποδίδαμε καλά στο γήπεδο".
 
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων