ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η εμφάνιση στη Λαμία σε... ακτίνες

Το a-s περνάει από έλεγχο τους παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ, για την εμφάνιση στη Λαμία και το "Χ" (2-2).

 

Παπαδόπουλος: Μετά από ένα σερί εξαιρετικών εμφανίσεων, ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε ένα πολύ σημαντικό λάθος, καθώς φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχεται στην κλειστή του γωνία από τον Τσούκαλο. Ο έμπειρος "πορτιέρε" έδειξε πως δεν τον επηρέασε το λάθος του, καθώς έσωσε τον ΑΣΤΕΡΑ δύο φορές στο φινάλε.

Κώτσιρας: Ο γνωστός Κώτσιρας. Συνεπής αμυντικά με ατελείωτα τρεξίματα στο επιθετικό τρίτο, ενώ ουκ ολίγες φορές προσπάθησε να περάσει τη μπάλα στην περιοχή με "φαρμακερές" σέντρες

Πασσαλίδης: Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και στο τέλος της ημέρας κρινόμαστε από αυτά. Ο Πασαλίδης ήταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης όμως η κακή του αντίδραση στη φάση του γκολ του Τσούκαλου, κόστισε στον ΑΣΤΕΡΑ...

Σουάρεθ: Ήταν επιπόλαιος με τη μπάλα κάνοντας λάθη στο build-up, ενώ φέρει ευθύνη και στο γκολ, καθώς η μπάλα πέρασε μέσα από τα πόδια του. Κακή ημέρα για τον Ισπανό.

Τασουλής: Ήταν θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα όμως δεν προσέφερε στηρίγματα στον Σίτο στην επίθεση. Σε μια από τις ελάχιστες φορές που προωθήθηκε έκανε το δυνατό σουτ από το οποίο προήλθε η φάση του γκολ του Ριέρα.

Μουνάφο: Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Αργεντινός. Πολλά και αβίαστα λάθη, τα οποία "χάριζαν" κατοχές, ενώ αυτός ανέτρεψε τον Ντέλετιτς στη φάση του 1-1. Και το 2-1 ξεκινάει από δικό του λάθος. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβηκε μετά την αλλαγή του.

Βαλιέντε: Ο Ισπανός για ακόμα ένα ματς "κατάπιε" χιλιόμετρα, ενώ σήμερα ήταν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του, καθώς έτρεχε να διορθώσει τα λάθη του Μουνάφο. Έπαιζε για δύο και είναι λογικό να του βγει η κόπωση.

Ρετζίς: Ο πιο νωθρός της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Ισπανός αγωνίστηκε 66 λεπτά και δεν κατάφερε να τον νιώσει η αντίπαλη άμυνα. Δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Τιλίκα. Και μάλλον άργησε ο Ράσταβατς.

Ριέρα: Ο Αργεντινός μετά από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις. Πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του, πέρασε κάποιες μπαλιές, ενώ το δικό του τέρμα χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σίτο: Ο Ισπανός ήταν ο πιο κινητικός μεσοεπιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ από τα πόδια του ξεκίνησαν όλες οι επιθέσεις του ΑΣΤΕΡΑ, ενώ πήρε και (σχεδόν) όλα τα στημένα. Στο 75' αντικαταστάθηκε από τον Ντρούπι Γκόμες, ο οποίος δεν κατάφερε να... μπει στα παπούτσια του

Μπαράλες: Ακόμα ένα γκολ για τον Αργεντινό "killer". Ο Μπαράλες είναι καυτός και το απέδειξε σ' ακόμα μια αγωνιστική. Δύο τελικές είχε στην πρώτη έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ και στη δεύτερη το κατάφερε με υποδειγματική εκτέλεση πέναλτι. Πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ το καλό... φεγγάρι του Αργεντινού

AΛΛΑΓΕΣ

Αλί Μπαμπά: Ο νεαρός επιθετικός πέρασε στο 88' και με την ταχύτητα του κατάφερε να δημιουργήσει ρήγματα και να τον νιώσει η άμυνα. Ίσως στο μέλλον να δικαιούται περισσότερο χρόνο.

Γκόμες: Περίπου 35 λεπτά έπαιξε ο Αργεντινός και είναι σαν να έμεινε στον πάγκο. Δεν είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη και στα δημιουργία, ενώ δεν μας έδειξε ούτε τα καλά του χτυπήματα στατικών φάσεων. Χρειάζεται χρόνο και ρυθμό

Ιγκλέσιας: Ο αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ μπορεί να μπήκε στο 88' όμως πρόλαβε να γίνει από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ήταν ο παίκτης που έκανε το επιπόλαιο φάουλ, το οποίο πήγε να μεταμορφωθεί σε... πέναλτι, ενώ στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρηση μπορούσε να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του με κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Tιλίκα: Ο Βραζιλιάνος ήταν πολύ πιο κινητικός από τον Ρετζίς, τον οποίο αντικατέστησε όμως του έλειπε η ουσία. Η ποιότητα του είναι δεδομένη και γι αυτό περιμένουμε περισσότερα

Μπόρχα Φερνάντεθ: Ο 25χρονος χαφ μπήκε στη θέση του κακού Μουνάφο και άλλαξε την αναμέτρηση. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε την κατοχή, έκλεισε την Λαμία και εν τέλει βρήκε το γκολ. Ήταν καταλυτική η συνεισφορά του Ισπανού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων