ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαμία-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Επιπολαιότητα, παιδικά λάθη και δυο πεταμένοι βαθμοί

Η αγωνιστική απραξία, τα τραγικά λάθη από τους πιο έμπειρους παίκτες και το... έπος του Τσαγκαράκη για να δώσει ύστερα από 6' λάθος πέναλτι στους γηπεδούχους έφεραν το "Χ" (2-2) στη Λαμία!

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ύστερα από αγωνιστική απραξία 20 ημερών, έδειξε πιο φρέσκος, ήταν πιο δημιουργικός, ήταν καλύτερος αλλά πλήρωσε ένα λάθος του διαιτητή και κάποια αδικαιολόγητα δικά του, φεύγοντας από τη Λαμία μ' έναν βαθμό (2-2). Τα γκολ οι Μπαράλες και Ριέρα, Ντέλετιτς και Τσούκαλος σκόραραν για τους γηπεδούχους.

Πλέον, οι Αρκάδες είναι στους 11 βαθμούς, ενώ ο Μπαράλες μετράει μέχρι στιγμής 5 τέρματα σε 7 ματς.

Ετσι ξεκίνησε 

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν είχε εκπλήξεις στην 11άδα του. 

Στο τέρμα ήταν ο Παπαδόπουλος, οι Τασουλής, Κώτσιρας στα άκρα της άμυνας κι οι Σουάρεθ-Πασαλίδης το αμυντικό δίδυμο. Βαλιέντε και Μουνάφο ήταν στον άξονα με τους Ριέρα, Σίτο και Ρετζίς πίσω από τον Μπαράλες.

Καλύτερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν... δυνατά στο ματς, έχοντας αρκετές επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή. Η αντίπαλη άμυνα όμως έκοβε τις σέντρες και έδιωχνε τον κίνδυνο εύκολα.

Χαρακτηριστικό είναι το 39-61% κατοχής για τους Αρκάδες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στ0 19. Ο Ριέρα έκανε τη σέντρα, απομάκρυνε ο Σκόνδρας και ο Μουνάφο έπιασε ένα σουτ στην κίνηση το οποίο όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Επασί.

Η κυριαρχία των κιτρινομπλέ συνεχίστηκε χωρίς τη μεγάλη φάση. Στο 40', όμως ο Αντέτζο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή κι ο Τσαγκαράδης έδειξε πέναλτι με τον Μπαράλες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Πάλι γκολ στο πρώτο 10λεπτο του β΄ημιχρόνου

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ, είχε και πάλι κακό ξεκίνημα. Αν κι η ομάδα έδειξε να μπαίνει καλά, στο 56' έγινε το 1-1 με εκτέλεση πέναλτι του Ντέλετιτς. 

Για να αποφασίσει ο διαιτητής αν το μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Ντέλετιτς ήταν μέσα ή έξω από την περιοχή συμβουλεύτηκε το VAR. Ο διαιτητής έκρινε ότι ο Σέρβος πατούσε περιοχή και γι' αυτό έδειξε την άσπρη βούλα. 

Πριν καλά καλά συνέλθει η ομάδα από την... κρύα ισοφάριση, ήρθε και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 69' το σουτ του Τσούκαλου κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, με την άμυνα να έχει ευθύνη καθότι ο αντίπαλος μπήκε εύκολα στην  η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Εβγαλε αντίδραση

Ο Ράσταβατς προχώρησε σε διπλή αλλαγή με τους Γκόμες και Μπόρχα Φερνάντεθ να μπαίνουν στο ματς και να δίνουν ώθηση στην ομάδα. 

Στο 78' μάλιστα ήρθε η ισοφάριση για τον ΑΣΤΕΡΑ. Ο Τασουλής σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Επασί απομάκρυνε, η μπάλα στρώθηκε στον Ριέρα που με τη "μία" και ωραίο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας.

Στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής πήρε την σωστή απόφαση. Σε χέρι του Ιγκλέσιας αρχικά έδειξε πέναλτι, αλλά με τη βοήθεια του VAR φάνηκε ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Τελικά το ματς έληξε 2-2 με τους Αρκάδες να πληρώνουν ένα δικό τους λάθος κι ένα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αραμπουλι, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Καραμάνος, Μπουλούλης, Ντέλετιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Ρεζίς και Μπαράλες

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων