ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το δίκαιο αίτημα του ΑΣΤΕΡΑ υλοποιείται!

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες πλέον, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανακοινώσει συμφωνία με τις ομάδες, οι οποίες θα λάβουν ποσοστό από το Στοίχημα. Ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα του ΑΣΤΕΡΑ γίνεται πράξη.
 
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος και ως Πρόεδρος της Super League και ως Αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε θέσει ως θέμα το δίκαιο αίτημα των ΠΑΕ να λαμβάνουν ποσοστό από το στοίχημα.
 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν από τις ομάδες που πρωτοστάστησαν σε αυτή την κατεύθυνση και με επιχειρήματα επί σειρά ετών υποστηρίζουν πως οι ομάδες είναι δίκαιο να λαμβάνουν ανταποδοτικό όφελος από τις στοιχηματικές εταιρίες. Το αίτημα αυτό έφτασε η ώρα να υλοποιηθεί.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχει συμφωνία με την κυβέρνηση και σύντομα θα υπογραφεί η σχετική απόφαση σύμφωνα με την οποία οι ΠΑΕ σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για το ποδόσφαιρο θα αρχίσουν να λαμβάνουν ποσοστό από το στοίχημα.
 
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο ρόλος του ΑΣΤΕΡΑ και του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Μποροβήλου σε αυτή τη δίκαιη εξέλιξη ήταν καταλυτικός.
 
Ο Γιώργος Μποροβήλος, σχολίασε το θέμα στο Open, λέγοντας:
 
"Ήταν επιτέλους καιρός να γίνει κάτι τέτοιο. Οι εταιρείες κερδοσκοπούν στην πλάτη των ομάδων που πλέον θα έχουν ένα ανταποδοτικό όφελος. Είναι... οξυγόνο για τις ομάδες που πρέπει να έχουν οικονομική ανεξαρτησία. Αν θέλουμε ποιοτικές και καλές ομάδες, πρέπει να τις κάνουμε οικονομικά ανεξάρτητες. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δώσει ως αντάλλαγμα το όνομα του".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων