ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ετσι έπαιξαν οι Αρκάδες κόντρα στον ΟΦΗ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο κι έτσι να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 10 βαθμούς. Πώς αγωνίστηκαν οι κιτρινομπλέ κόντρα στον ΟΦΗ.

 

Παπαδόπουλος: Ξανά μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς. Κράτησε την ομάδα του όρθια σε τρεις περιπτώσεις και έδειξε ότι είναι παίκτης για... Εθνική!

Τασουλής: O 29χρονος ακραίος αμυντικός για ακόμα μια αγωνιστική ήταν σταθερός και παίρνει υψηλό βαθμό στα αμυντικά του καθήκοντα. Περιόρισε πολύ τον επικίνδυνο Σαρντινέρο και γενικότερα δεν προκλήθηκαν ρήγματα από την πλευρά του.

Πασαλίδης: Έπαιξε με ένα έξτρα κίνητρο ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός καθώς ήξερε πως στην εξέδρα υπήρχαν δύο μάτια πάνω του και συγκεκριμένα του Τζον Φαν'τ Σχιπ. Ο Μακεδόνας στόπερ ήταν απροσπέλαστος και καλός τόσο με την μπάλα χαμηλά όσο και στον αέρα.

Σουάρεθ: Ο,τι ισχύει για τον Πασαλίδη ισχύει και για τον Ισπανό αμυντικό. Ο Σουάρεθ ήταν αρκετά καλός και σε συνδυασμό με τον παρτενέρ του "εξαφάνισαν" τον Γιάννου.  

Κώτσιρας: Μπορεί να του έλειψε σ' αυτό το ματς η ασίστ, αλλά ήταν ο παίκτης που έδινε συχνά προωθήσεις, αμυντικές και επιθετικές βοήθειες και έβγαλε συνεργασίες με τον Τίλικα. Αλάνθαστος.

Βαλιέντε: O 29χρονος μέσος έκανε πολύ δουλειά στη μάχη του κέντρου, έχοντας πολλά τρεξίματα. Έδειξε όμως σημάδια κόπωσης και αντικαταστάθηκε στο 68' από τον Ιγκλέσιας.

Μπόρχα Φερνάντεθ: O 25χρονς χαφ επιστρατεύτηκε για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν στην βασική ενδεκάδα και αντιμετώπισε δυνατούς αντιπάλους, όπως τον πολύ κινητικό Ναμπί και τον δυναμικό Μεγιάδο στη μεσαία γραμμή. Δεν ήταν αρνητικός, όμως δεν ξεχώρισε. Δικαίως αντικαταστάθηκε στο 53'. Χρειάζεται να γίνει πιο απλός.

Λέο Τιλίκα: O Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν ο πιο κινητικός της μεσοεπιθετικής τριπλέτας. Πήρε προσπάθειες, έπαιξε κάθετα. Όμως είχε και ένα λάθος συγκέντρωσης, με ένα ''πούλημα'' στη μεσαία γραμμή, το  οποίο θα μπορούσε να κοστίσει.

Ριέρα: O Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα. Προσπάθησε να πάρει φάσεις όμως δεν του βγήκαν. Ο Μίλαν Ράσταβατς τον απέσυρε στο 52ο λεπτό.

Σίτο: Ο 23χρονος ακραίος τα πήγε καλά και δημιούργησε αρκετά ρήγματα από την πλευρά του Ουές. Θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Στο 69' έδωσε τη θέση του στον πιο φρέσκο Ρεζίς.

Μπαράλες: Εβαλε το γκολ της... νίκης, έχει πλέον 40 τέρματα με τον ΑΣΤΕΡΑ και δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.  Νικητής στις περισσότερες μονομαχίες, κέρδισε και την αποβολή.

Οι αλλαγές:

Λουίς Φερνάντεθ: O Ισπανός μεσοεπιθετικός μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι και ήταν απειλητικός. Έψαξε ακόμα ένα γκολ για να συνεχίσει το σερί του, όμως ο Βάτερμαν του είπε όχι δύο φορές.

Μουνάφο: O Αργεντινός χαφ αντικατέστησε τον Μπόρχα Φερνάντεθ, ώστε να δώσει βοήθειες με την εμπειρία του. Ανταποκρίθηκε καλά στη μάχη του κέντρου.

Ιγκλέσιας: Για τον ίδιο λόγο με τον Μουνάφο μπήκε και ο αρχηγός. Προσέθεσε εμπειρία και καθαρό μυαλό στο κομμάτι της διαχείρισης, ενώ όπως πάντα ήταν πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι.

Ρεζίς: O Ρεζίς αντικατέστησε τον Σίτο στο 69' και έβαλε ενέργεια στο παιχνίδι. Απείλησε και κράτησε την μπάλα.

Γκόμες: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων