ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ράσταβατς: "Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, πιστέψτε στον ΑΣΤΕΡΑ" (vid)

Ο τεχνικός του ΑΣΤΕΡΑ, Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, το ματς με τον ΟΦΗ, τις διαφορές με το περυσινό ρόστερ αλλά και τους στόχους που έχει, ώστε οι Αρκάδες να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι τώρα, για την πορεία μας στη Super League Interwetten. Το πολύ σημαντικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει κι ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μία πολύ καλή πορεία".

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: "Απέναντι στον ΟΦΗ, ο στόχος μας είναι ο ίδιος που έχουμε με κάθε αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να προετοιμαστούμε καταλλήλως και προφανώς να κερδίσουμε".

Για το αν μπορεί να διακρίνει βελτίωση του φετινού ΑΣΤΕΡΑ σε σχέση με την περυσινή ομάδα: "Εσείς θα μου πείτε. Πιστεύω όμως πως ναι. Βλέπω καλύτερη εικόνα, καλύτερα αποτελέσματα, η ομάδα έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Για το αν σκέφτεται να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στην ομάδα το προσεχές διάστημα: "Είναι μια συνεχής πορεία βελτίωσης, επομένως προσπαθούμε να βρούμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα μας κάνουν να πάμε λίγο ακόμα παραπάνω. Νομίζω, ότι αυτό μας μένει ακόμα να βρούμε".

Τέλος, ο Σέρβος κόουτς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνέχεια της σεζόν: "Εχω αρκετές γνωριμίες στην Τρίπολη μέχρι τώρα, επομένως το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων