ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παπαδόπουλος: "Μπορούμε φέτος να είμαστε στα Play Off" (vid)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέλαβε το βραβείο του MVP και μίλησε για το ερχόμενο ματς του ΑΣΤΕΡΑ, με τον ΟΦΗ, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

"Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αναγνώριση που μου απέδειξε αλλά είναι ομαδική δουλειά μία νίκη. Θεωρώ ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά σαν ομάδα και πετύχαμε" ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ.

"Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία, αλλά τα δύσκολα παιχνίδια δεν έχουν σταματήσει. Θεωρώ ότι είναι μπροστά μας και πρέπει να ανταποκριθούμε, όπως κάναμε και στα πρώτα τέσσερα ματς.

Θεωρώ ότι έχουμε ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά. Η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Αν εξαιρέσεις το παιχνίδι στον Παναιτωλικό που έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε τη νίκη, πιστεύω ότι έχουμε κάνει το απόλυτο και μπορούμε φέτος να είναι η χρόνια μας και να βγούμε στα Play Off".

Τέλος ο πορτιέρε του ΑΣΤΕΡΑ, αφιέρωσε το βραβείο του σε όλη την ομάδα: "Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, γιατί όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Οπότε είναι ομαδικό βραβείο. Δεν είναι μόνο ατομικό".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων