ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πως αγωνίστηκαν οι Αρκάδες στον Κάμπο

Με το διπλό επέστρεψαν στην Τρίπολη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, μετά την επικράτηση με 3-1 επί της ΑΕΛ. Η κριτική στην απόδοση των Αρκάδων.

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Παπαδόπουλος: Σε ακόμη ένα παιχνίδι αναδεικνύεται πρωταγωνιστής της ομάδας με τις καθοριστικές επεμβάσεις του. Εκπληκτικός!

Κώτσιρας: Τρομερή ασίστ στο γκολ του Μπαραλες, σέντρα ξυράφια και ανασταλτικά δεν τον πέρασε κανείς.

Τασουλής: Παθιασμένος όπως πάντα αλλά τώρα υπήρχε ένα έξτρα κίνητρο μετά τις δηλώσεις του κύριου Κούγια. Αποτελεσματικός!

Ντάνι Σουάρεθ: Πολύ σταθερός και ανίκητος ψηλά. Δημιουργεί παιχνίδι από πίσω.

Πασαλίδης: Μεστό παιχνίδι από τον Ελληνα αμυντικό που έχει ταιριάξει απόλυτα με τον Ντάνι Σουάρεθ. Παίζει με μυαλό και σιγουριά.

Μουνάφο: Πολλά τρεξίματα από τον αρχηγό ο οποίος αντικαταστάθηκε απλά όταν κουράστηκε. Κέρδισε μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Βαλιέντε: Ο γνωστός Χοσέ. Ήρεμος, ψυχωμένος και απόλυτα ουσιαστικός. Θετικότατος.

Σίτο: Δημιούργησε ρήγματα στους αντιπάλους όσο βρέθηκε στο γήπεδο. Έχει καλά τρεξίματα που χρησιμεύουν και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Ριέρα: Δραστήριος όπως πάντα, προσπάθησε να δημιουργήσει επιθέσεις, όταν έπαιρνε τη μπαλα δημιουργούσε πανικό. Είχε διάθεση και βοηθούσε και αμυντικά.

Ρετζίς: Πολλά τρεξίματα, πολλές μάχες, είτε στα άκρα είτε στον άξονα. Πρέσαρε ασταμάτητα και βοήθησε πολύ την ομάδα του.

Μπαράλες: Σκοράρει δυο γκολ, δίνει μάχες που τις κερδίζει, πιέζει σαν δεκαοχτώ χρονών, κερδίζει φάουλ, τι άλλο να κάνει; Εκπληκτικός!

Τιλίκα: Μεταγραφή που για την ώρα έχει βγει 100% ! Τρομερή ασίστ στο δεύτερο γκολ, ψύχραιμη κίνηση και πάσα. 

Λουίς Φερνάντεθ: Πρώτη εμφάνιση για φέτος, πρώτο γκολ. Τον έχει ανάγκη ο Αστέρας καθώς έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα.

Μπόρχα Φερνάντεθ: Μπήκε για να διατηρήσει τα κεκτημένα της ομάδας, έτρεξε και όταν βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε μια πολύ όμορφη ασίστ στον Λουίζ για το 1-3!

Ιγκλεσιας: Βοήθησε πολύ ανασταλτικά, κράτησε μπάλα και την απομάκρυνε όποτε χρειάστηκε. Λειτουργεί με την εμπειρία του και σύντομα θα διεκδικήσει θέση βασικού. Υγιής και χρήσιμος.

Ορόσκο: Έπαιξε ελάχιστα και δε μπορεί να κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων