ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναρκαδικός 8-0: Κιτρινομπλέ... δαίμονες

Στο φιλικό με τον Παναρκαδικό, ο Μπαράλες πέτυχε χατ-τρικ, η ομάδα του Ράσταβατς ήταν ασταμάτητη και το σκορ σταμάτησε στο 8-0!

 

ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

Όσοι έπαιξαν έδειξαν ότι δεν... υπάρχουν φιλικά. Ο Μπαράλες ήταν ασταμάτητος (σημείωσε χατ-τρικ), ο Τίλικα βρήκε δίχτυα κι ο Κώτσιρας έστειλα την μπάλα στην αντίπαλη εστία με γκολ... ποίημα! Σκόρερ ο Ιγκλέσιας αλλά κι ο Ρετζίς. Σημείωσε αυτογκόλ κι ο Δαύρος για τον Πανρκαδικό.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΑΣΤΕΡΑ να είναι απειλητικός και να δημιουργεί την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 7' με τον Μπαράλες να παίρνει κόρνερ. 

Η πίεση από τους κιτρινομπλέ ήταν αφόρητη και λίγο μετά το 20' ο Μπαράλες από το γύρισμα του Σίτο έκανε το 1-0. Πριν προλάβει ο Παναρκαδικός να οργανωθεί ήρθε και το 2-0. Ο Ριέρα επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε στον Δαύρο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη μισή ώρα παιχνιδιού έγινε και το 3-0. Ο Ριέρα, ο οποίος έκλεψε την μπάλα στην περιοχή, έδωσε στον Μπαράλες, ο οποίος με ευκολία έκανε το 3-0.

Πριν βγει το ημίχρονο, ο Μπαράλες πέτυχε χατ-τρικ! Ο Πασαλίδης έκανε την βαθιά μπαλιά από τα 40 μέτρα, ο Αργεντινός πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Λαμπρόπουλου. 

ΧΑΛΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Ράσταβατς να έχει όρεξη, να δημιουργεί ευκαιρίες και να δείχνει ότι δεν θα... σταματήσει. 

Ο Ορόσκο στο 58' είδε τον Λαμπρόπουλο, από θέση τετ α τετ να τον νικάει και 6' λεπτά αργότερα έγινε το 5-0 με τον Τίλικα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Τασουλή.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΩΤΣΙΡΑΣ

Λίγο αργότερα δεν άργησε να γίνει και το 6-0 με τον Κώτσιρα να επιχειρεί ένα σουτ από πολύ πλάγια, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναρκαδικό συνέβη στο 75' με τον Τσιφτσή να λέει "όχι" στον Τσιώλη. 

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν ούτε στο 6-0 και με τον Ιγκλέσιας στο 81' έγινε το 7-0 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντρούπι.

Το 8-0 διαμορφώθηκε από τον Ρετζίς στο 88' με τον Αλί Μπαμπά να είναι ο δημιουργός.

Σαφώς ανώτερη η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ με παίκτες να μην... χαρίζονται και να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΣΙΡΑΣ, ΤΑΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ, VALIENTE, MUNAFO, SANTONJA, TILICA, RIERA, BARRALLES

ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΚΟΜΕΣ, ΟΡΟΣΚΟ, ΤΣΙΦΤΣΗΣ, GARCIA, CASTANO,  ALI BABA, ALAGBE, BELLOCQ, FERNANDEZ, IGLESIAS, REGIS

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΥΡΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ, ΝΑΝΟΣ, ΝΤΙΝΕ, ΚΡΕΜΥΔΑΣ, ΣΤΡΕΜΠΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ

ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΥΜΑ, ΤΣΙΩΛΗΣ, ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ, ΤΟΛΙΟΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ,COPRENCA, ΤΣΕΚΟΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ, BLANCO

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων