ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στηρίζει την ημέρα εκπαίδευσης με τρομερούς παίκτες και φοιτητές! (video)

Η 18η Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αφιερωμένη στην εκπαίδευση από την καμπάνια More Than Football, η οποία διοργανώνεται από το EFDN και στην οποία συμμετέχουν πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, ανάμεσά τους και ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

 

Η ομάδα μας για ακόμη μία φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζει την Education Action Day με ένα video που επιβεβαιώνει ότι εκπαίδευση και αθλητισμός μπορούν να συνυπάρξουν. 

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ταυτόχρονα φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Τρίπολης υποδέχεται τους νέους ποδοσφαιριστές - φοιτητές του συλλόγου, οι οποίοι φέτος έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν στο Πανεπιστήμιο. 

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Αλέμης στα ΣΕΦΑΑ Αθηνών και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στα ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Και οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ. 

Δείτε το video με τους φοιτητές μας!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων