ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μια Ακαδημία που λάμπει σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα πρότυπο όσον αφορά στον κεφάλαιο Ακαδημίες!

 

Με αφορμή την ανανέωση του Μιχελή με τη Μίλαν μέχρι το 2023, αλλά και το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τους Αντζουλά-Χριστόπουλο, το a-s θυμάται τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ που από την ακαδημία έκαναν το βήμα παραπάνω για την πρώτη ομάδα ή το εξωτερικό!

Γιώργος Κυριακόπουλος: Ενα παιδί που έφυγε νωρίς από την Θύελλα Πάτρας, ήρθε στο Κολοκοτρώνης, έπαιξε στην Κ20, έγινε επαγγελματίας, πήγε δανεικός σε Εργοτέλη και Λαμία, επέστρεψε στον ΑΣΤΕΡΑ, έγινε βασικός και σήμερα είναι βασικός παίκτης στη Σασουόλο και στη Serie A! Συν του ότι θα είχε παίξει και για την Εθνική αν δεν είχε ξεσπάσει ο κορωνοϊός!

Γιάννης Κώτσιρας: Ήταν στις ακαδημίες της ομάδας, έπαιξε σε Δόξα Μεγαλόπολης και Παναρκαδικός και σήμερα είναι ίσως ο καλύτερος Ελληνας δεξιός μπακ! Αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ και μέλος της Εθνικής με βλέμματα "μεγάλων" καρφωμένα πάνω του!

Χρίστος Τασουλής: Η διαδρομή του ξεκίνησε από τις ακαδημίες, μετά πήγε ως φοιτητής στην Αθήνα. Επαιξε σε Φωστήρα και Πανιώνιο και από εκεί πήγε στη Λανς. Ενας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να έχει την πορεία που θα ήθελε και σήμερα είναι από τους βασικούς παίκτες των Αρκάδων.

Ίγκορ: Από την Κομερσιάλ ήρθς το 2015 στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ. Σήμερα έκανε μεταγραφή του ενός εκατομμυρίου από τον Ολυμπιακό στην Όσιγιεκ και μάλιστα τον θέλουν και στν εθνική ομάδα της Κροατίας.

Τάσος Μπακασέτας: Από τις Ακαδημίες, στην πρώτη ομάδα, μετά στον Άρη, στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ! Σήμερα είναι από τους καλύτερους παίκτες του τουρκικού πρωταθλήματος με την Φενέρμπαχτσε να θέλει να τον κάνει δικό της.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Άλλο ένα σπλάχνο των ακαδημιών, που έπαιξε στην πρώτη ομάδα, έγινε αρχηγός της και σήμερα είναι η σημαία του Παναθηναϊκού και αρχηγός της Εθνικής! 

Νίκος Γιαννακόπουλος: Ξεκίνησε από τις ακαδημίες και έχει γράψει τη δική του πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας για ομάδας όπως οι Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Αρης Λεμεσού, Κέρκυρα και Παναιτωλικός! Αξίζει, δε, να πούμε ότι πέρασε και από Μπλάκμπερν και Ουντινέζε μετά τον ΑΣΤΕΡΑ και πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τσουμάγκας: Επαιξε στις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ και από εκεί έκανε το βήμα για την ΑΕΚ της Γ' και Β' εθνικής ενώ στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στηνΠορτογαλία για την Λεϊσόες.

Νίκος Μιχελής: Άλλο ένα παιδί που έπαιξε στις ομάδας των κλιμακίων των Αρκάδων. Σήμερα είναι στην ομάδα Νέων της Μίλαν και δείχνει ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στην Ιταλία μιας και φαίνεται ότι έχει ανανεώσει μέχρι το 2023 με τους ροσονέρι!

Γιώργος Αντζουλάς: Πήγε στην Φιορεντίνα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, γύρισε στον ΑΣΤΕΡΑ, ξεκίνησε βασικός τη σεζόν που μας πέρασε, έκλεισε εντυπωσιακά τη σεζόν και σήμερα αρκετές ομάδες από Ιταλία αλλά και την Ευρώπη έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους πάνω του.

Γιάννης Χριστόπουλος: Κάτοικος Βελγίου είναι πιθανό να γίνει ο ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΑΣΤΕΡΑ. Αλλο ένα παράδειγμα που από τις Ακαδημίες έλαμψε στην πρώτη ομάδα και δεν πέρασε απαρατήρητο σε ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Τάσος Δουβίκας: Μπορεί ο τελευταίος χρόνος να μην ήταν ο καλύτερος της μέχρι τώρα καριέρας του αλλά είναι ένας παίκτης που από τις ακαδημίες της ομάδας, έγινε βασικός στον ΑΣΤΕΡΑ, μπήκε στο πελατολόγιο του κορυφαίου ατζέντη Ζάχαβι και σήμερα ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων