ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ της επόμενης σεζόν!

Ο Ράσταβατς έχει στα χέρια του τον βασικό κορμό. Αλλαγές στη βασική 11άδα θα έχουμε ελάχιστες και σ' αυτό που δουλεύουν οι Αρκάδες είναι να αποκτήσουν ποιοτικό βάθος, με παίκτες που όταν μπαίνουν μέσα θα δίνουν το κάτι παραπάνω!

 

Πάμε να δούμε, βάσει τω σημερινών δεδομένων, πως θα είναι η ομάδα την επόμενη σεζόν. 

Τέρμα: Παπαδόπουλος βασικός κι ο Τσιφτσής θα πάρει την ευκαιρία του για να αποτελέσει back up!

Αριστερό μπακ:Ο Τασουλής αναμένεται να έχει θέση βασικού κι ο Άλβαρες έρχεται για να ανεβάσει τον ανταγωνισμό. 

Δεξί μπακ: Ο Κώτσιρας δεν χάνει την θέση του - αν δεν πωληθεί - με τον Τίλικα να είναι ο έτερος δεξιός φουλ μπακ.

Στόπερ: Σουάρεθ - Πασαλίδης θα είναι το δίδυμο, ο Αντζουλάς κι ο Χριστόπουλος έχουν τραβήξει βλέμματα από την Ευρώπη, ενώ θα αποκτηθεί άλλος ένας στόπερ. 

Χαφ: Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε και Μπόρχα Φερνάντεθ. 4άδα με εμπειρία και ποιότητα!

Μεσοεπιθετικοί: Θα αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός, ενώ αυτήν τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ οι Ριέρα, Σίτο, Καπίγια (μπορεί να παίξει και εκεί) και αναμένεται να ανακοινωθεί κι ο Ορόσκο ο οποίος θα παίζει 10άρι ή στα άκρα αν χρειαστεί.

Επιθετικός: Ο Λουίς Φερνάντεθ πήρε φόρα στα πλέι οφ, υπάρχει ο έμπειρος Μπαράλες, ο Ρετζίς που έδειξε ότι μπορεί να δώσει βοήθειες, όπως κι ο Αλί Μπαμπά, ο Δουβίκας ο οποίος αναζητά ομάδα για να συνεχίσει και θα αποκτηθεί άλλο ένας επιθετικός! 

Φυσικά, στο ρόστερ υπάρχουν και παιδιά όπως ο Τζίμας που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους μέσα στη σεζόν - ανάλογα την κρισιμότητα των ματς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων