ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κενές στον Arcadia 93.8: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τρύπησε το ταβάνι του, η ιστορία δεν έχει τέλος" (video)

Η αλλαγή στο σήμα, η νέα φανέλα, η συγκίνηση για τον Γιάννη Γούβαλη! Ο Δημήτρης Κενές σε μια διαφορετική συνέντευξη στον Arcadia 93.8!

 

Ο Δημήτρης Κενές, μέσω του Arcadia 93.8, αποκάλυψε όλα τα... μυστικά που ενέπνευσαν τους ανθρώπους της ομάδας να φτάσουν στην αλλαγή του σήματος!

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη νέα φανέλα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον γραφίστα της ΠΑΕ, Γιάννη Γούβαλη που βγήκε νικητής από ένα πρόσφατο πρόβλημα υγείας. 

Η συνέντευξη του Δημήτρη Κενέ στον Arcadia 93.8:

Για το πόσο σημαντικό είναι να ξεκουραστούν άπαντες στο λίγο διάστημα που απομένει μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία:

"Χρειαζόμαστε σίγουρα να φορτίσουμε λίγο τις μπαταρίες μας, γιατί ήταν από τις δυσκολότερες χρονιές που περάσαμε φέτος και οργανωτικά, λόγω του κορωνοϊού και στου ότι πήγε πίσω το πρωτάθλημα. Αυτό μας έφερε πίσω σ' όλα".

Για το νέο σήμα:

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε νέα εταιρική ταυτότητα για την ΠΑΕ. Γι' αυτό κρατήσαμε το αστέρι ως συνδετικό κρίκο, προσαρμόσαμε το άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης μέσα σ' ένα θυρεό, επίσης την ημερομηνία ίδρυσης του σωματείου κι όλο αυτό μ' ένα ρετρό πάντρεμα θα μας ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια".

Για την φράση "ET IN ARCADIA EGO", που υπάρχει στο σήμα:

"Λατινικό ρητό το οποίο όπου αναφέρεται στο αρκαδικό ιδεώδες. Ετσι μ' αυτόν τον τρόπο τιμούμε την περιοχή μας και την Αρκαδία".

"Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία γραφειοκρατικά. Θέλαμε αυτήν την φορά να είμαστε σίγουροι για  τα πάντα. Ετσι έχουμε πάρει έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Υπουργείο Εμπορίου. Τα δικαιώματα θα τα έχει συγκεκριμένα εταιρία".

Για το feedback που υπάρχει:

"Όταν μιλάμε για Τρίπολη, όλοι έχουμε στο μυαλό μας το άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Εκεί που μεγαλώσαμε όλοι, εκεί που παίξαμε μπάλα, εκεί που φάγαμε τα γόνατά μας. Κάτω απ' αυτό το άγαλμα έγιναν όλα.

Η ανατροφοδότηση που έχουμε από τα social media είναι θετική. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που έχουν μια διαφορετική άποψη και είναι σεβαστή. Λογικό, δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Κάποιοι είχαν συνηθίσει το παλιό, δεν αρέσει σε όλους το καινούργιο και το καθετί καινούργιο είναι διαφορετικό... φέρνει αντιδράσεις αλλά τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά. Αυτό εμένα με χαροποιεί, προσωπικά με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί το είχα πάρει πάνω μου. Ετρεξα όλη αυτή τη διαδικασία, μπορεί να δυσαρέστησα κάποιους αλλά εννοείται ότι μ' αυτό το σήμα θα ακολουθήσουν περισσότερες επιτυχίες".

"Η ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος". Αυτό είναι το σλόγκαν σας, που σημαίνει ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστεί για πολύ ακόμη...

"Όσο υπάρχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι (σ.σ. Μπάκος και Καϋμενάκης) ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν έχει ταβάνι. Το ταβάνι το έχει τρυπήσει και θα πάμε παραπάνω".

Για το αν το νέο σήμα έχει επιρροή από το εξωτερικό:

"Το όλο κόνσεπτ έχει επιρροή από ομάδες του εξωτερικού και ξεκίνησε από τα ταξίδια μας στο εξωτερικό με τον ΑΣΤΕΡΑ. Πάντα μας άρεσε στα τραπέζια που κάναμε με την UEFA το ότι όλοι είχαν να μας πουν πάρα πολύ ωραία λόγια για το σήμα τους. Για τα στοιχεία του σήματός τους, του τι συμβολίζει. Εκεί μας γεννήθηκε η ιδέα να εντάξουμε στοιχεία της πόλης μέσα στο σήμα μας και να μην έχουμε μόνο το αστέρι".

Τι λέγατε σε όσους σας ρωτούσαν για το αστέρι;

"Το αστέρι ακολουθούσε την ομάδα από την ίδρυσή της. Star στα αγγλικά είναι το αστέρι και γι' αυτό το έχουμε το αστέρι".

Για τα σύμβολα που υπάρχουν στη δεύτερη εμφάνιση:

"Η ιστορία της πόλης αναβιώνει, θα έλεγα στην φανέλα μας. Είναι πιστό αντίγραφο της φανέλας του 1990 και πρέπει να ευχαριστήσουμε την Macron. Είναι η χρονιά που θέλουμε να τιμήσουμε την πόλη μας, γι' αυτό και στις δύο εμφανίσεις έχουμε την πόλη μας.

Είναι στοιχεία ορόσημα της πόλης μας. Οποιος θα δει την φανέλα μας θα πει "αυτό κάπου το έχω ξαναδεί". Σ' αυτό το κομμάτι θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον γραφίστα μας, τον Γιάννη Γούβαλη, γιατί είχε μια περιπέτεια με την υγεία του. Είναι καλά τώρα, να έχει την υγεία του και να μας συντροφεύει σ' ό,τι κάνουμε. Αυτή η φανέλα είναι αφιερωμένη στον Γιάννη. Είμαι συγκινημένος γιατί ύστερα από τόσο χρόνια ο Γιάννης δεν είναι μόνο συνεργάτης μας, είναι και φίλος μας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν λειτουργεί σαν ομάδα, σαν εταιρία. Είναι μια οικογένεια κι όλοι οι συνεργάτες του είναι... συγγενείς του. Ο Γιάννης είναι αυτός που έκανε πραγματικότητα το σήμα και το video. Αυτό το καταπληκτικό video που συγκίνησε τους πάντες και σε 4' έδειξε τα πάντα για τον ΑΣΤΕΡΑ και έκανε τη μετάβαση στη νέα εποχή".

Για το αν θα τιμηθούν παίκτες της ομάδας του 1990-1991:

"Εχουμε ήδη αρχίσει τη διεργασία να βρούμε τους ανθρώπους που τίμησαν τον ΑΣΤΕΡΑ τότε και σε μια λιτή εκδήλωση θα παραλάβουν τις πρώτες φανέλες που θα έχουν τα ονόματά τους και τους αριθμούς που φορούσαν - αν τους θυμούνται. Ετσι θα τιμήσουμε την ιστορία μας". 

Για τις συνέπειες του κορωνοϊού:

"Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν έχει ξαναγίνει μια ομάδα να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο και να ξαναρχίσει. Τηρήσαμε το πρωτόκολλο αυστηρά και γι' αυτό δεν είχαμε κρούσματα. Όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά η οικονομίας μας θα έχει προβλήματα. Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό θα έχουν προβλήματα, οι συνέπειες θα φανούν μακροπρόθεσμα, όχι αυτήν τη στιγμή.

"Είχαμε την τύχη να μην έχουμε περικοπές. Εχουμε ως στόχο να έχουμε κάποια έκπτωση από δω και πέρα - στους χορηγούς μας εννοείται... Αυτοί οι άνθρωποι που μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια είναι μαζί μας και από τη νέα αγωνιστική σεζόν τα πακέτα θα είναι μειωμένα. Δεν ξέρω σε τι ποσοστό, αλλά θα δώσουμε μια ανάσα σ' αυτούς τους ανθρώπους".

Για την απουσία του κόσμου:

"Νομίζω ότι όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά. Να τους έχουμε λείψει λίγο κι ο κόσμος στην πρώτη ευκαιρία να μας αγκαλιάσει περισσότερο τη νέα χρονιά".

Για την φράση "είσαι συνήθεια κακιά μας έχεις πάρει τα μυαλά", που είναι στην φανέλα και είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους:

"Είναι αφιερωμένο το μήνυμα στους οργανωμένους φιλάθλους μας. Είμαστε σε συνεννόηση μαζί τους και θέλουμε να έχουμε μια τέτοια πινελιά στην φανέλα μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων