ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαρκ Φερνάντεθ στο a-s: "Μου λείπει η μπάλα, ανησυχώ για την Ισπανία"

Ο Μαρκ Φερνάντεθ, απολαμβάνει την ησυχία της Τρίπολης και την οικογένειά του αλλά όπως λέει στο a-s δεν κρύβει την ανησυχία του για την οικογένειά του στην Ισπανία.

 

Σε 24 ματς φέτος, ο Μαρκ φερνάντεθ, έχει σκοράρει 6 φορές, έχει μοιράσει 2 ασίστ και είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Μέσω του a-s στέλνει το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού και δεν κρύβει την ανησυχία του για τους δικούς του ανθρώπους στην Ισπανία.Γεια σου Μαρκ. Πως είναι η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο;

Είναι δύσκολο να το... χωνέψω, μου λείπει το ποδόσφαιρο, το να παίζουμε αγώνες, οι προπονήσεις, το κλίμα στα αποδυτήρια με τα παιδιά. Ωστόσο, προσπαθώ να μείνω θετικός και να πιστεύω πως αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή.

Πως περνάει η μέρα σου;

Συνηθίζω να ξυπνάω 8-9 το πρωί, όλη η μέρα δεν έχει στοπ λόγω του γιου μου. Εγώ κι η σύζυγός μου κοιτάμε να περνάμε χρόνο μαζί του. Όταν εγώ γυμνάζομαι εκείνη ασχολείται μαζί του και όταν εκείνη πρέπει να εργαστεί είναι η σειρά μου. Η γυναίκα μου δουλεύει από το σπίτι με το laptop της. 

Σ' αρέσει η Τρίπολη;

Ήταν δύσκολο στην αρχή επειδή ήρθαμε από μια μεγάλη πόλη, ενώ ο καιρός τον χειμώνα δεν βοηθάει... Όμως, είναι μια ζεστή πόλη. Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω Έλληνες φίλους με τους οποίους μου αρέσει να περνώ την ώρα μου.

Τι μαθαίνεις από την οικογένειά σου στην Ισπανία;

Η κατάσταση στην Ισπανία δεν είναι καλή... Είμαι ανήσυχος λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει, δεν ξέρουμε πόσο θα κράτηση όλο αυτό. Ευτυχώς, η οικογένειά μου είναι καλά. Ελπίζω όλα να είναι καλύτερα σύντομα

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο του Αστέρα;

Ναι! Ελπίζω να παίξω πάλι σύντομα και να δώσω το καλύτερό μου για την ομάδα. Τώρα, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, να μείνουμε σπίτι και να είμαστε ασφαλείς. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων