ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βόλος-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Αστέρα ονειρευόμαστε, Ευρώπη ερχόμαστε!

Ο Αστερας «πάτησε» τον Βόλο, δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα, σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Ντέλετιτς μίλησε όταν έπρεπε! Τρίποντο χρυσάφι και 6άδα για πρώτη φορά φέτος!

 

Ενας ΑΣΤΕΡΑΣ να τον... πιεις στο ποτήρι!

Ενας ΑΣΤΕΡΑΣ... μάγκας που ήξερε τι ήθελε και κυρίως πώς να το πάρει. Ο Ντέλετιτς ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του, που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε είσοδο στα playoffs.

Mόνο το γκολ δεν είχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ

O AΣΤΕΡΑΣ ήθελε τη νίκη όσο τίποτα. Και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ!

Οι Αρκάδες είχαν περισσότερα τρεξίματα, έβρισκαν διαδρόμους και στο 17' ο Ρετζίς έπιασε ένα καλό σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο. 

Στο 21' ήταν η σειρά του Μαρκ Φερνάντεθ να απειλήσει, αλλά και πάλι η προσπάθειά του δεν είχε στόχο. Η καλύτερη στιγμή για τους κιτρινομπλέ ήρθε στο 36' με τον Μπαράλες να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!

Η πίεση ήταν ανυπόφορη για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, αλλά πέρα από αυτές τις καλές στιγμές και την πίεση δεν είχε και το πολυπόθητο γκολ!

Όλα τα βρήκε στον... Ντέλετιτς!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με τον ΑΣΤΕΡΑ να έχει την υπεροχή!

Στο 68' ο Γκαραβέλης μπλόκαρε την προσπάθεια του Ντέλετιτς και το ίδιο έγινε και στο 73' με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο 77' ο Σέρβος εκτέλεσε απευθείας με τον αντίπαλο πορτιέρε να μπλοκάρει. 

Ο Ντέλετιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο δεύτερο μέρος και τελικά αυτός που έκρινε την αναμέτρηση!

Το... χρυσό γκολ του ΑΣΤΕΡΑ ήρθε από τον Ντέλετιτς στο 85'!

Ο Σέρβος πήρε την μπάλα από τον Χαουρέγκι, που του την "έσπασε" υπέροχα και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Κανταμουρό, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Φερνάντεθ Μ., Ντέλετιτς, Μπαράλες, Μουνάφο, Ρετζίς

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων