ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαμία-Αστέρας 1-1: Έσωσε την παρτίδα με Ιγκλέσιας

Ενα τραγικό ματς και από τους δύο με ελάχιστες φάσεις, τελικά, δεν στράβωσε εντελώς για τον ΑΣΤΕΡΑ, με τον Ιγκλέσιας να ευστοχεί σε πέναλτι στο 91' κάνοντας το 1-1!

 ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σ' ένα ματς που «στράβωσε» από το πουθενά, σε έναν αγώνα που ο Αστέρας κυριαρχούσε για μεγάλα διαστήματα αλλά δέχθηκε ένα "κρύο" γκολ και σχεδόν αμέσως έμεινε με 10 παίκτες, βρήκε τρόπο να... σώσει την παρτίδα! Οι Αρκάδες έχασαν με αποβολή τον Ντανι Σουαρεθ, ο οποίος δε θα αγωνιστεί ούτε με την ΑΕΚ για το κύπελλο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπιανκόνι στο 64', ο Ισπανός στόπερ αποβλήθηκε στο 72' αλλά ο αρχηγός, Ματίας Ιγκλέσιας ήταν εκεί για να βάλει την υπογραφή του και να χαρίσει έναν βαθμό στην ομάδα του.

Ετσι ξεκίνησε

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε την ομάδα του με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ και τους Βλάχο, Πασαλίδη, Σουάρεθ, Ανχελ Μαρτίνεθ στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά).

Βαλιέντε και Μονάφο ήταν στον άξονα, κι οι Τασουλής, Ριέρα στα άκρα με τους Χαουρέγκι, Λουίς Φερνάντεθ επιθετικό δίδυμο. 

Του έλειψε ο Μπαράλες

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή, δημιουργούσε ρήγματα από τα άκρα και έστελνε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας. 

Όμως, του έλειψε ένα κορμί που θα γέμισε το.. . κουτί και θα έκανε δύσκολη τη ζωή της άμυνας. 

Ο Λουίς Φερνάντεθ ήταν αυτός που δοκίμαζε το πόδι του συχνά αλλά δεν έβρισκε στόχο. Μάλιστα, ο Ισπανός είχε και σε 2-3 περιπτώσεις έξυπνες μπαλιές αλλά κόπηκαν. 

Το πρώτο μέρος έκλεισε χωρίς τη μεγάλη φάση με τη Λαμία να έχει ένα καλό σουτ στο 23' με τον Σκόνδρα. 

Ο αρχηγός ήταν... εκεί!

Το δεύτερο μέρος ήταν... μία από τα ίδια. Οι γηπεδούχοι κράτησαν λίγο παραπάνω την μπάλα αλλά ήταν ανούσιοι. Οι Αρκάδες από την άλλη, είχαν μια καλή στιγμή στο 60' με τον Σουάρεθ να πιάνει την κεφαλιά κι η μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η... κατηφόρα! Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Ανχελ, Μπιανκόνι και Ρόμανιτς έπαιξαν ωραία την μπάλα κι ο πρώτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 72' όταν ο Σουάρεθ είδε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 79' όμως ένα ξερό δυνατό δεξί σουτ του Ιγκλέσιας απείλησε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Όλα έδειχναν χαμένα. Όμως, στο 90' ο Ιγκλέσιας κέρδισε πέναλτι, που δόθηκε μετά τη βοήθεια του VAR, ο ίδιος εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Σκόνδρας, Ρόμανιτις, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Βασιλόγιαννης, Τιρόνε

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι

 Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων