ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 2-0: Τον "στραγγάλισε"!

Απέναντι στον Πανιώνιο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήθελε πάση θυσία το τρίποντο και οι Αρκάδες δεν είχαν όρεξη για αστεία. "Στραγγάλισαν" τον αντίπαλο τους, ήταν συμπαγείς αμυντικά, ορεξάτοι στην επίθεση και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0, αφού η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής!

Νίκη με απώλειες ωστόσο, αφού θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Σίτο λόγω τραυματισμού και του Μπαράλες που αποβλήθηκε.

ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ

Το ματς

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε στο ματς δίχως όρεξη γι' αστεία. Οι Αρκάδες έγιναν από νωρίς το "αφεντικό" στο ματς. 

"Έπνιξαν" τον Πανιώνιο και έλεγχαν απόλυτα το ρυθμό της αναμέτρησης. Η κατοχή έφτασε μέχρι και στο 70-30 στο πρώτο μέρος χωρίς ωστόσο να μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές.

Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σθεναρά και ο ΑΣΤΕΡΑΣ έψαχνε τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Πανιωνίου.

Στο 18' η ατυχία χτύπησε την πόρτα του ΑΣΤΕΡΑ, ο Σίτο σε μια ενέργεια στη μεσαία γραμμή αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι έκανε νόημα στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Στη θέση του πέρασε ο Ριέρα χωρίς να αλλάζει το 4-4-1-1 του ΑΣΤΕΡΑ με τον Ριέρα να πήγαίνει αριστερά εκεί όπου αγωνιζόταν ο Σίτο.

Το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαζε. Ο ΑΣΤΕΡΑ είχε τον έλεγχο κι έψαχνε τρόπο να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Πανιωνίου.

Στο 28' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Ριέρα από τα αριστερά πέρασε δύο παίκτες κι έδωσε στον Κρέσπι, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κότνικ.

Στο 33' ο Κρέσπι άσκησε πίεση στον Μασούρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή του, υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο υπέδειξε αμέσως ο Κομίνης.

Ο Μπαράλες δεν λάθεψε κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ, πήρε δίκαια κεφάλι στο σκορ. 

Οι κιτρινομπλέ συνέχισαν να πιέζουν ακόμα και μετά το προβάδισμά τους ενώ και ο Πανιώνιος συνέχιζε να ψάχνει τη στιγμή του στη κόντρα.

Στο 42' ο Αραμπούλι σε μια τέτοια περίπτωση σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. 

Με την ίδια φόρα μπήκε στο δεύτερο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ αφού πολύ γρήγορα οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη στημένη φάση που βρήκαν. 

Στο 52' Μαρκ Φερνάντεθ, εκτέλεσε το φάουλ σε καλό σημείο που κέρδισε ο Μπαράλες από τα αριστερά και ο Ιγκλέσιας που βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή με καρφωτή κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Κότνικ έγραψε το 2-0.

Η υπεροχή του ΑΣΤΕΡΑ συνεχίστηκε και στο 71' λίγο έλειψε οι Αρκάδες να πετύχουν τρίτο τέρμα με τον Κρέπι να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ αλλά να αστοχεί.

Ο Πανιώνιος ήθελε να αντιδράσει και στο 73' από εκτέλεση κόρνερ ο Κόρμπος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ψηλά.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 76' οι Κυανέρυθροι είχαν διπλή ευκαιρία να μειώσουν. 

Αρχικά, ο Μασούρας από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανάγκασε σε θεαματική απόκρουση τον Παπαδόπουλο ενώ στη συνέχεια ο Αραμπούλι έκλεψε μέσα στην περιοχή και πραγματοποίησε το σουτ το οποίο κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση των αμυντικών του ΑΣΤΕΡΑ.

Στο 80' οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ συνδυάστηκαν όμορφα με τον Βαλιέντε να γίνεται τελικός αποδέκτης και να δοκιμάζει με συρτό σουτ έξω από την περιοχή να απειλήσει τον Κότνικ, όμως η μπάλα αφού κόντραρε σε πλάτη αμυνόμενου κατέληξε κόρνερ.

Στο 86' ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Τασουλή, το οποίο όμως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αφού ο Τασουλής που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Κότνικ έπειτα από σουτ του Λουίς Φερνάντεθ ήρθε από αντικανονική θέση.

Το σκορ παρέμεινε ως το τέλος, με τον ΑΣΤΕΡΑ μάλιστα να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού ο Μπαράλες δέχθηκε 2 κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε.

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Τασουλής, Ιγκλέσιας (Βαλιέντε 66'), Μουνάφο, Μαρκ Φερνάντεζ, Σίτο (Ριέρα 18'), Κρέσπι (Λουίς Φερνάντεθ 78'), Μπαράλες

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κιάκος, Εμμανουηλίδης, Μιλόγιεβιτς, Μασούρας, Αραμπούλι

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων